5 hetes terhes vagyok és barnázok. Valakinél volt ilyen gond? És mit kellett csinálni? Minden rendben volt a babával?
Idén már volt egy missed ab-m, ezért nagyon félek.
Kérlek írjatok!!
szia!
Azonnal menj be az ügyeletre! Főleg, ha már volt egy vetélésed! Mosakodj, öltözködj, aztán indulás! Ha nincs kocsid, hívd a férjedet, vagy taxit! Szurkolok!
Egyébként én is barnáztam, berohantam a kórházba, semmi baj nem volt. Óvatosságból nem árt megnézetni, de semmiképp nem kell pánikolni!!! A legrosszabb.
Én kb a 6. héten kezdtem barnázni, ezért a 16. hétig kellett szednem a duphastont.
A gyógyszer mellett minden héten kellett menni az ügyeletre, mert a 12. hétig barnáztam.
Én is barnáztam az első terhességemnél. Elmentem a dokihoz, aki Utrogesztánt írt fel, amit a 12-ik hétig szedtem és addig sokat kellett pihennem. Minden rendben volt aztán.
Most 9 hetes terhes vagyok és most nem barnázom.
Tegnap voltam orvosnál. Csinált hüvelyi UH-ot.
20*16mm -es szabályos petezsák benne szabályos szikhólyag és halvány embriócsomó. Ez az 5+5 héten.
Azt mondta ez így renben van. Írt fel duphastont 3*1 kell szednem, + szedem az elevitet és MgB6-.ot
2 hét múlva kell visszamennem.
Bízom benne, hogy minden renben lesz.
Gratulálok a babához!
Én is duphastont szedtem, így rendben lesz a baba. Pihenj sokat, ne emelgess nehezet.
Még valami. A magneB6 szart se ér, nézd meg, mennyi hatóanyag van benne. 46mikrogramm, ha jól emlékszem. Ennél nagyobb adagot szedj, 500miligrammosat, az sem drágább. Tényleg jó a görcsök ellen!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!