Ciklusaim rendszeresek ( 28 naposak) 5-6 napig tartanak.1 éve nem jön a baba, most készülök orvoshoz, de nehezen szánom rá magam, nehéz esetleg azzal szembesülni, hogy gond van! Hasonlóságok valakinél? Mi a véleményetek?
Ne félj, úgyis bele kell rázódni a sűrű orvoslátogatásokhoz nagy pocakkal.:)
Ez még nem egy kritikus idő, ami eltelt. Teljesen egészséges párok várnak 1-2 évig a babára.
A másik pedig az, hogyha elmész és ne adj'isten valami gond van, akkor rögtön szembesítenek a megoldással is. Ma már szerencsére sok problémát meg tudnak gyógyítani ami a terhesség útjába áll. Addig is türelem, jön majd az a baba.:)
A barátnőmék 13 évig vártak babára!Voltak mindenféle vizsgálaton,de egészségesek voltak mind2-en!Mégsem jött!
Fel a fejjel!Jönnie kell!!! :) ;)
Szia! Mintha csak én írtam volna!
A különbség annyi, hogy mi már 1,5 éve próbálkozunk.
Orvosnál még én sem voltam. Mindig halogatom a következő hónapra. Tudom, hogy hülye vagyok, már nem szabad tovább várnom.
Sok sikert neked, reméljük a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!