Mit csináljak hányinger ellen? 9 hetes vagyok folyton hányingerem van, és émelyeg a gyomrom mindig. A hányást valahogy vissza tudom fojtani.
Hát most lehet, hogy nem fog tetszeni a válaszom!De azért leírom! :D
Én is nagyon hányós voltam, szinte végig.Pár hetem volt amikor jól éreztem magam!
Én Coca Colát ittam, és HT kekszet ettem ilyenkor egy pár darabot.De nem vedeltem a Colát, csak kb 2 decit ittam meg ilyenkor.Én kívántam is, meg egyébként kis mértékben ez is orvosság.11 hónapos, teljesen egészséges kis lányom van.Egyébként én ezt akkor bevallottam a védőnőnek, és mosolyogva csak annyit mondott, hogy el sem hiszem, mennyien csinálják ezt.
Mikor rosszul lettem, ittam Colát, meg kb 3 db HT kekszet magamba erőszakoltam, és fél-1 óra múlva semmi bajom nem volt!
Nekem a gyomorsavam volt rengeteg, ezért néha az is sokat segített, hogy reggel (kávé, cigi helyett! :) ), indításból reggeliztem.De ez sem vált be mindig, mert néha csak arra volt jó , hogy legyen mit kihányni!
Kitartás!!Egyszer vége lesz!
Sok egészséget nektek!
Nekem a tonik vált be. A többi ez csak úgy tessék-lássék módon segjtett, a tonik meg úgy rendesen.
Nálam amúgy a terhesség kezdete (és előtt sem) óta nincs székrekedésem. Igyál sokat, és egyél rostos ételeket.
Hasonló cipőben járok.
Az első 3 hónapban és az utolsó 3 ban is ez van, volt...
Igyál teát, egyél kekszet, székrekedésre ami jó, Levolac szirup vagy Stadalax bogyó, gyógyszertárban beszerezhetők!
Kitartást:(
34 hetes km
7 hetes kismami vagyok, nekem csak a Coca-cola vált be ! kb negyedóránként egy korty és semmi bajom ! :)
Vettem magneB6-ot, meg kismama vitamint és attól még az ágyból sem tudtam kikelni.
Szerintem próbáld ki Te is! :)
Ja, és Boldog Babavárást, ettől jobb dolog nincs a világon :)
Szerintem a Cola erre is jó, mert büfizel tőle! :)
Első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!