Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ekkora puffadás normális...

Ekkora puffadás normális lehet a 8. hetet betöltve?

Figyelt kérdés

A 2. gyermeket várom. Akkora hasam van, mint az elsővel 12-13 hetesen.

Az alhasam kemény és nagyon puffadtnak érzem. Szabályosan pocakos kismamának nézek ki, holott a kis babám még csak kb 2 cm lehet.

Ez normális? Az elsőnél nem emlékszem, hogy ennyire puffadt lettem volna.

2011. dec. 5. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
szia. én az elsőt várom, és nekem is nagyon nagy a pocakom, nagyon fel vagyok puffadva, mindenki kérdezgeti, hogy baba van e:) 8+1hkm
2011. dec. 5. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is első terhességem én 10hetes vagyok, de olyan 5-6 hónaposnak szoktak nézni. Már nem zavar, bár elég kellemetlen dolgok járnak ezzel együtt... :))
2011. dec. 6. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Voltál UH-n?Nem ikrek?
2011. dec. 6. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a 2.-at várom, és a 8.hétben vagyok. Dettó amit leírtál, lassan szűk lesz a farmerem is.
2011. dec. 6. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Csütörtökön leszek 8.hetes. 4 hetes tehességem óta,nem tudom felvenni a farmerjaimat. új gatyókat kellett vennem. :)

nekem is a 2. terhességem. nézegettem a régi képeket és 7 hetesen olyan voltam,mint a 16.héten:)

5 hetesen már az oviban is rákérdeztek a terhességemre:)

mióta Espumisan-t szedek,azóta elviselhetőbb sokkal a délutáni puffadás! sajnos 2 napja szőrén szárán eltűnt a "gyógyszerem" nem is érzem jól magam! szerintem próbáld ki Te is puffadásra az Espumisan-t!!

2011. dec. 6. 13:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Voltam uh-on 6+2 hetesen. Egy embriót láttak. :) Szóval tényleg puffadt vagyok... :)
2011. dec. 6. 18:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Veszek Espumisan-t, köszi az ötletet.
2011. dec. 6. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó!Ha nem írod is rájöttem volna,hogy eltűnt a gyógyszered!!!7 hetesen akkora,mint 16 hetesen...
2011. dec. 6. 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:

De tegnap újra vettem gyogyit:)

úgyhogy ma újra vékonyabb leszek :)

nekem tényleg bevált az Espumisan :)

2011. dec. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!