Normális a puffadás?
Figyelt kérdés
A tesztem pozítiv lett,keddre kaptam időpontot dokihoz.De ma is úgy felvagyok puffadva,mintha 4 hónapos terhes lennék.Pedig számításaim szerint 5 hetes lehetek.Lehet buta kérdés,de mivel első terhességem,így egy kis segítség jól jönne.Köszönöm. :D2011. ápr. 24. 15:33
1/4 anonim válasza:
Gratulálok! :) Teljesen normális, nekem is mindig estére hatalmasra puffadt a pocim, reggelre meg szinte semmi...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D
2011. ápr. 24. 15:40
3/4 anonim válasza:
Hajjajj, persze h normális..és a szülésig nem várható változás e téren..ha szerencséd van "köjön" :)) én reggelente ébredés után hanyattfekve finoman körkörösa mozdulatokkal meg szoktam simogatni kb 5 percig és kicsit megmozdulnak a belek , jön a puki... ha nem jö ki akkor renie deflatine a királyság! :)
4/4 A kérdező kommentje:
És a reggeli hányinger ellen valami hasznos tipp? :) Az elvíselhetetlen,nálam legalábbis.
2011. ápr. 25. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!