Sarga folyas es a doki szerint minden rendben?
Figyelt kérdés
Szaga nincs,de mindennap sarga kivetel nelkül...aggodom,de a doki ph-s gyorstesztje szerint minden rendben.Van masnak is? 22 hk2012. márc. 14. 19:48
1/6 anonim válasza:
Sya, én 17 hetes vagyok, és nekem is világos sárga színű. Pedig nálam is minden rendben van.
Boldog babavárást! :)
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én még nagyon az elején vagyok, de nekem a pozitív teszt óta sárgás a folyásom,már voltam a dokinál is és mindent rendben talált. Én úgy gondolom, amíg nem kellemetlen és nem viszket, addig biztosan nincs probléma.Már a második terhességem, amikor a kislányommal voltam várandós, akkor is ilyen volt és nem volt gond. Szerintem ne aggódj, ha a dokid is mindent rendben talált.
Boldog babavárást:)
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem úgy 16 hetesen kezdődött a sárga folyás, többször is mondtam a dokinak, de szerinte sem volt baj. Végig ki is tartott, és jó sok volt. Utáltam, de minden rendben volt. Már 2,5 éves a fiam.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat,kicsit megnyugodtam.Semmi panaszom nincs a folyas mellett.
2012. márc. 14. 21:39
5/6 anonim válasza:
Mindkét terhességem alatt végig sárga folyásom volt. Pontosítok, ez csak a tisztasági betéten volt sárga, ha megszáradt, amúgy fehér volt inkább. Nem volt belőle soha gond. Mindig mondtam, mindig ellenőrizte a doki, de semmi probléma nem volt vele.
6/6 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de én vetetnék kenetet. Semmi tünetem nem volt, még sárga folyás sem, így nálam is félvállról vették, 22. héten fertőzés miatt megindult a vetélés:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!