Mikor jönnek már a fájások? 40hkmk
Nekem a kisfiam annyira nyugis volt hogy 42 hètre született.. Nekem sem nyilt, de egyszer csak este 10 körül elfolyt a magzatvizem. :)
Sètàlj sokat,lèpcsöz, ihatsz málnalevèl teàt ezek segìtenek tàgulni.
Ès ne izgulj ö ùgyis tudja mikor szeretne kibujni :)
36+3 hetes km
1.baba egy szál jóslóm nem volt, azt se tudtam mit kell várnom. Nst semmi méhtevékenységet nem mutatott pedig már 5 nappal túlhordtam a fiamat.
Naponta jártam amnioszkópiára, nst-re másnap indítottak volna.
Délelőtt 3000es zárt méhszáj, éjjel 12 kor nagyon erős hasgörcsre ébredtem minden bevezetés nélkül, hánytam annyira rossz volt. (de utólag ugye megtudtam már kiokosodtam:) hogy ez a tágulás jele) 1-2 óra alatt 5 majd 3 percesekre sűrűsödtek ezek az erős fájások, 3kor beértünk a kórházba akkor már 3 ujjnyi voltam és 7re megszületett a kisfiam.
Szóval semmit se jelentett a zárt méhszáj meg hogy nem volt jóslóm.
Második babámnál már napokkal szülés előtt derékfájás görcsölés mensis fájdalom ahogy a nagykönyvben van és 2111 voltam már napokkal a szülés előtt úgyhogy így visszagondolva SEM volt semmi hasonló az első babámnál.
6 napos a kislányom.40+4-re született,úgyhogy nem voltam előtte nyitva,és fájásom is csak egy-egy volt.Magzatvíz folyt el.Hidd el,már a legutolsókat rúgod így terhesen,hamarosan a kezedben tarthatod a kis gyönyörűségedet!Addig készülj,és csinálj még egy utolsó képet a pocidról!:)Kislányt vagy kisfiút vársz?Mi lesz a neve?
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!