Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jönnek már a fájások?...

Mikor jönnek már a fájások? 40hkmk

Figyelt kérdés
Baromira türelmetlen vagyok már és nem akar kijönni a baba..Ti hanyadik hétre szültetek?Előtte voltak jóslók?Mert nekem soha nem volt jóslóm se...Zárt méhszáj.
2013. ápr. 1. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kisfiam annyira nyugis volt hogy 42 hètre született.. Nekem sem nyilt, de egyszer csak este 10 körül elfolyt a magzatvizem. :)

Sètàlj sokat,lèpcsöz, ihatsz málnalevèl teàt ezek segìtenek tàgulni.

Ès ne izgulj ö ùgyis tudja mikor szeretne kibujni :)

36+3 hetes km

2013. ápr. 1. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:

1.baba egy szál jóslóm nem volt, azt se tudtam mit kell várnom. Nst semmi méhtevékenységet nem mutatott pedig már 5 nappal túlhordtam a fiamat.

Naponta jártam amnioszkópiára, nst-re másnap indítottak volna.

Délelőtt 3000es zárt méhszáj, éjjel 12 kor nagyon erős hasgörcsre ébredtem minden bevezetés nélkül, hánytam annyira rossz volt. (de utólag ugye megtudtam már kiokosodtam:) hogy ez a tágulás jele) 1-2 óra alatt 5 majd 3 percesekre sűrűsödtek ezek az erős fájások, 3kor beértünk a kórházba akkor már 3 ujjnyi voltam és 7re megszületett a kisfiam.

Szóval semmit se jelentett a zárt méhszáj meg hogy nem volt jóslóm.

Második babámnál már napokkal szülés előtt derékfájás görcsölés mensis fájdalom ahogy a nagykönyvben van és 2111 voltam már napokkal a szülés előtt úgyhogy így visszagondolva SEM volt semmi hasonló az első babámnál.

2013. ápr. 1. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:

6 napos a kislányom.40+4-re született,úgyhogy nem voltam előtte nyitva,és fájásom is csak egy-egy volt.Magzatvíz folyt el.Hidd el,már a legutolsókat rúgod így terhesen,hamarosan a kezedben tarthatod a kis gyönyörűségedet!Addig készülj,és csinálj még egy utolsó képet a pocidról!:)Kislányt vagy kisfiút vársz?Mi lesz a neve?

Könnyű szülést!

2013. ápr. 1. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Kislányt,Biankának fogják hívni :)
2013. ápr. 1. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!