Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igazi fájások 20 percenként...

Az igazi fájások 20 percenként jönnek legritkábban?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem nem feltétlen. mikor én szültem, jött egyszer egyszer, de mire észreveszed, hogy bizonyos időnként jön, már 10 percesnél tartasz :) aztán nekem jött 5 perces, 2 perces, aztán megint 5 perces, összevissza.
2012. júl. 27. 22:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál, és gratulálok :)
2012. júl. 27. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

én arra ébredtem, hogy 2/5 perces fájásaim vannak,

a 20 perceseket vagy átaludtam, vagy nem is voltak :)

2012. júl. 27. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
oh az már 10 éve volt :)) de köszi :) még van néhány hetem a másodikkal
2012. júl. 27. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Az igazi fájásokra az a jellemző, hogy nem állnak le és sűrűsödnek. Hogy kinél hány percesekkel kezdődik, az változó.

Egyik gyerekemmel két darab hét perces után már csak két percesek voltak.

Figyelni kell, hogy hogyan megy tovább. De ha menni kell, azt úgyis észre veszed. :o)

Egyébként egy kád meleg vizes fürdő segít, mert ha jóslók, akkor azok leállnak tőle...

HÁny hetes vagy?

2012. júl. 28. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyből 10 percesekkel indult,ebből volt 4,utána beállt 6 percesre,2 óra múlva 4 percesre.
2012. júl. 28. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!