Ki mikor talált rá a nagy Ő-re, akinek szülhetett? Van egyáltalán nő, aki 30 felett még keresi?
Nagyon szomorú vagyok. 31 éves nő vagyok és két éve véget ért az élettársi kapcsolatom, szétváltunk. Rájöttünk arra, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, és egy ilyen emberhez nem akartam feleségül menni és gyereket szülni!
Az utóbbi két évben ugyan randizgattam, de nem éreztem úgy, hogy megtaláltam volna az igazit, akivel összeköthetem az életem! Emiatt nem tudok gyereket sem vállalni, nincs családom, egyedül élek. Nagyon rossz, hogy a velem egykorú nők a környezetemben már házasok, gyerekük van! Tudom, az volt a baj, hogy sokáig benne voltam egy rossz kapcsolatban, a húszas éveimet erre pazaroltam el. Közben elszalasztottam a jó lehetőségeket, mert lettek volna normálisabb férfiak is, csak nem figyeltem rájuk.
Most 31 évesen egy csupa nőkből álló munkahelyen nincs lehetőségem ismerkedni, olyan helyzetben vagyok, ráadásul azért a pénzért sokat is kell dolgoznom! Kevés szabadidőm van, amit azzal töltök, hogy próbálok ismerkedni…...
Voltam pár szórakozóhelyen egy barátnőmmel, de mindenhol az volt a baj, hogy a fiúk sokkal fiatalabbak voltak, 18-24 évesek, nem hozzám valók. Interneten utálok ismerkedni. A környezetemben élő 35 körüli férfiak többnyire nősek, gyerekekkel, ők nem jöhetnek szóba. Szóval nem tudom, mit csináljak! Már ötletem sincs………..hol tudnék megismerkedni a nagy Ő-vel??? Nagyon rossz mindig egyedül!
Én most 31 éves vagyok. 29 évesen az interneten találtam meg a kislányom apukáját. 30. szülinapomon már várandós voltam, szóval nem sokat teketóriáztunk, de ennyi idősen azért már tudja az ember, hogy mit akar a másiktól, egy értelmes férfi szerintem nem pazarolja egy nő idejét, ha nem gondolja komolyan ilyen korban.
A húgom szintén interneten ismerte meg gyermekei apját.
Mindketten nagyon normális, kedves, jóképű, családcentrikus férfiak, akik simán találnának párt a való életben is. Nem tudom, miért utálsz interneten ismerkedni de szerintem sajnos ennyi idősen muszáj jobban ráhajtani a témára. Ezért biztos le leszek pontozva, de ez a valóság. Én évekig ismerkedtem az interneten és csak beérett a gyümölcse, pedig nálam több pocsék randija szerintem senkinek nem volt ! És hangsúlyoznám hogy nem megalkuvásból jöttem össze a párommal hanem nála jobbat elképzelni sem tudnék...
Sztem barhol összetalalkozhattok, a lenyeg, hogy tegyel erte es tudd, mit akarsz.
Az internetes lehetöseget is erdemes kihasznalni, ha eppen van. Gondolj arra, lehet, ö is ugyanigy morfondirozik a monitor elött, es nehogy emiatt szalaszd esetleg el... ;)
Szeretem az idősebb férfiakat, 40-50 között.....elvált férfi is lehet, de max. 50 éves.
Jaj csak ne utálnám annyira az internetes ismerkedést!
A problémát abban látom, hogy nincsenek olyan klubok vagy szórakozóhelyek, ahová az idősebb korosztály járna 30 és 50 között, ennek valahogy nincs kultúrája! Munka után mindenki megy haza, otthon eldől és ennyi, vagy a kocsma....dolgoztam régen az egyetem előtt pár hónapot Németo-ban és ott azt láttam, az idősebb korosztálynak is vannak saját klubjai, szórakozóhelyei! Ott egy 30as nő bemegy egy ilyen klubba és bőven van korban hozzá illő 30-as, 40-es pasas! Még válogatni is tud kedvére! Pesten meg csak a tinidiszkónak van kultúrája, nincs egy normális felnőtt embereknek való szórakozóhely!
Szia! En 39 evesen ismeretem meg a parom a parom.hu-rol,december 21 en megszuletett Lilian kislanyunk egy hetel kesobb volt az eskuvonk .En is hasonlo gondokkal kuszkodtem meg 2 evvel ezelott 40 hez kozel nagyon el voltam keseredve,anyukam kezdett ismerkedni a randivonalon majd tuttom nelkul regisztralt ott,-gondolhatod hogy meglepodtem mikor jottek a telefonhivasok,uzenetek.-Nagyon haragugtam ezert,hallani sem akartam aze fele ismerkedo oldalokrol...mivel kulfoldon elek csak baratkozas indult estenkent jokat beszelgettunk,nem ereztem maganyosnak magam...mire eljott a nyar mar 3 randim is be volt tervezve hazalatogatasomba.Az sikerult aki a legjobban ragaszkodot...boldog vagyok ,de ne felejtsd nincs tokeletes ferfi....mindenkinek van hibaja csak merlegelni kell mivel tudsz egyutt elni...
SOK SIKERT A TARSKERESESHEZ! KITARTAS...tervezzuk maris Sebasztiant...tudod nincs sok idom ra...;-)))
22évesen ismertem meg a férjem a loveboxon. Van már egy kislányunk is, másfél éves
29/n
Én is társkereső oldalon ismerkedtem meg a férjemmel (paratlan.hu). Én 25 éves voltam, ő 35.
Nem lehetetlen interneten párt találni, bár az biztos, hogy tele van buktatókkal. De nincs mit veszítened, próbáld meg, és ne keseredj el néhány elfuserált randi után, folytasd tovább és meglátod, rád talál a nagy Ő! Sok sikert kívánok neked!
Hát én most meglepődtem.
Sokan lenézik a netes társkeresést, undorítónak, nem életszerűnek tartják.
Erre itt szinte minden hozzászólásban neten keresztül találták meg párjukat.
Szerintem sokan letagadhatják, mert "ciki"
Amúgy én is neten ismerkedtem meg a párommal. Van két gyerekünk!
Szóval hajrá! Utálkozást elnyomni és regisztrálni egy-két társkereső oldalon!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!