Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor talált rá a nagy...

Ki mikor talált rá a nagy Ő-re, akinek szülhetett? Van egyáltalán nő, aki 30 felett még keresi?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok. 31 éves nő vagyok és két éve véget ért az élettársi kapcsolatom, szétváltunk. Rájöttünk arra, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, és egy ilyen emberhez nem akartam feleségül menni és gyereket szülni!

Az utóbbi két évben ugyan randizgattam, de nem éreztem úgy, hogy megtaláltam volna az igazit, akivel összeköthetem az életem! Emiatt nem tudok gyereket sem vállalni, nincs családom, egyedül élek. Nagyon rossz, hogy a velem egykorú nők a környezetemben már házasok, gyerekük van! Tudom, az volt a baj, hogy sokáig benne voltam egy rossz kapcsolatban, a húszas éveimet erre pazaroltam el. Közben elszalasztottam a jó lehetőségeket, mert lettek volna normálisabb férfiak is, csak nem figyeltem rájuk.

Most 31 évesen egy csupa nőkből álló munkahelyen nincs lehetőségem ismerkedni, olyan helyzetben vagyok, ráadásul azért a pénzért sokat is kell dolgoznom! Kevés szabadidőm van, amit azzal töltök, hogy próbálok ismerkedni…...

Voltam pár szórakozóhelyen egy barátnőmmel, de mindenhol az volt a baj, hogy a fiúk sokkal fiatalabbak voltak, 18-24 évesek, nem hozzám valók. Interneten utálok ismerkedni. A környezetemben élő 35 körüli férfiak többnyire nősek, gyerekekkel, ők nem jöhetnek szóba. Szóval nem tudom, mit csináljak! Már ötletem sincs………..hol tudnék megismerkedni a nagy Ő-vel??? Nagyon rossz mindig egyedül!

2012. febr. 26. 23:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

Én ugyan még "csak" 26 voltam, de akkor találkoztam gyermekeim apjával, amikor nem is kerestem.

Ő akkor 30 évesen már túl volt egy váláson, és az 1 éves évfordulónkon már úton volt az első bébink. Ahogy már vki írta korábban, az értelmes emberek már ennyi idősen nagyjából tudják mit akarnak, és nem rabolják egymás idejét.

A netes ismerkedestől engem is kivert a frász, ugyanúgy, ahogy a szórakozóhelyektől, de az emberrel mégis egy buliban találkoztunk össze.

Szerintem egyébként az a siker titka, ha nem ez a központi kérdése az életednek. Valahogy az ilyet megérzi az ellenkező nem, és hanyatt-homlok menekül.

Inkább sztem próbálj meg értelmes hobbikat találni, ahol új emberekkel találkozhatsz, és egy darabig hagyd a fenébe, hogy "férjet meg gyereket akarok mindenképpen".

2012. febr. 27. 07:01
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem semmi rossz nincs a netes ismerkedésben. Én is ott találtam rá a férjemre. A titka, hogy nem kell hosszú hetekig, hónapokig irkálni, hiszen egy klaviatúra mögött bármit lehet írni és torz kép alakulhat ki a másikról (tapasztalat). Nekem az vált be, hogy 1-2 levélváltás után gyors találka (szigorúan nyilvános helyen), személyesen minden eldől, és ha van valami kis szikra, akkor jöhet a következő randi...Ha nincs rokonszenv, akkor az elején megmondani, és nem végig ülni egy unalmas beszélgetést. Nekem ez vált be! Ja, és a kérdésed másik része: úgy gondolom, hogy nem késtél még le semmiről, inkább találd meg később az igazit és csak vele vállalj babát, minthogy már huszonévesen egy boldogtalan kapcsolatban szülj!

Ez az én véleményem, bocs, kicsit hosszúra sikeredett!

2012. febr. 27. 07:31
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

24 voltam mikor megismertem a ferjem az interneten, egy varosban szulettunk, eltunk, csak eppen nem ismertuk egymast mert kulfoldon volt o eppen mikor egymasra talaltunk.Vannak olyan oldalak ahol normalis emberek is vannak. En is csak viccbol keresgeltem es megis megtalaltam. 2007 ben ismertem meg, 2008 ban lagzi, 2009 augusztuaban megszuletett elso kislanyunk Jazmin. Es a napokban kell megszulessen masodik kislanyunk, Boglarka.

Sok szerencset kivanok neked is. Egy probat azert meger!!!

2012. febr. 27. 07:33
 14/26 anonim ***** válasza:
80%

17 évesen találtam meg Ő-t, most 28 vagyok, ő a férjem és a kisfiam (2,5) apukája.

Járj el valamerre, ha a munkaidőd engedi. Nyelviskola, tánciskola, szórakozóhelyek, hátha nem csak a nagyon fiatalok vannak ott.

Pl olyan helyre mennék, ahol karaoke estek vannak. Vagy bowlingozni, biliárdozni a barátnőkkel. Oda nem csak a 18-24 évesek járnak.

Sok sikert!

2012. febr. 27. 08:20
 15/26 anonim ***** válasza:
80%

22 évesen ismertem meg a férjem egy szórakozó helyen.

Bár nem szerettem szórakozó helyen ismerkedni, vele valamiért kivételt tettem. Megérte. :)

Azóta összeházasodtunk, és megszületett a kisfiunk.

Utólag kiderült, hogy mindketten rajta voltunk a love.hu-n, csak nem akadtunk ott össze. :)

2012. febr. 27. 08:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 évesen találtam meg a párom interneten (nem társkereső), 3,5 éve volt az esküvőnk, azt hittük utána hipp-hopp jön a baba. most sikerült nemrég, sok mindenen mentünk át.33 leszek, mire anyuka leszek.

De van kolléganőm, aki 34 évesen ismerkedett meg a férjével,szinte egyből teherbe is esett.

2012. febr. 27. 08:59
 17/26 anonim ***** válasza:
73%

23 évesen találtam meg, viszont ő akkor már 31 volt. Gondolom ugyanazt gondolta, mint te. Barátainak ugyanúgy családja volt már stb... 33 évesen már ő is apa lett.

Bármikor megtörténhet amire nem számítassz :)

2012. febr. 27. 09:10
 18/26 anonim ***** válasza:
73%
Ja, amúgy ő olyan helyen dolgozik, ahol csak férfiak vannak, én meg olyan helyen ahol csak nők :) Viszont másodállásban árut szállított hozzánk, és így ismerkedtünk meg :)
2012. febr. 27. 09:12
 19/26 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ez nagyon jó, hogy igazábol nyitott vagy egy olyan kepcsolatra ami a végleges is lehet. legalább nem zárkózol be. De egy kicsit hasonlit már arr mint amikor a babára rágörcsölünk. Tudom, hogy elkeseredetten keresed a párod és ez ellen nem is sokat tudsz tenni, hogy ne így legyen mert mert gondolom mindenki ezzel nyaggat, hogy mikor mész már férjehez egy nőkkel teli munkahejen. Én is hasonl hejzetben voltan, 30 voltam mikor férjhez mentem. és engem anyósom nézett ki magának. Addig nyaggat a fiát , hogy jöjjön el hozzám és nézzen meg, hogy már nem bírta tovább és beadta a derekát végül. Egyikünkben sem lobbant fel a láng. Anyósom meg meg volt őrülve mikor kétszer is szakitottunk. Aztán már leszállt rolunk és akkor lobbant fel a láng. 2 hónap mulva jegyváltás , esküvő napja kitüzve. És még egy év sem telt el ismerkedésünk óta már össze is költöztünk. Utána megint jött a fekete leves , mert a baba nem akart jönni. Vártunk rá 3 évet. De már nem sok van hátra most vagyok 37 hetes kismami.

Látod, csodák vannak, minden téren . Én hasonló jókat kívánok neked is!

2012. febr. 27. 09:27
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
A húgom is neten jött össze a mostani barátjával. Azt hiszem, hogy a freelove-on. 1 éve és 3-4 hónapja vannak együtt, és jön az első baba.
2012. febr. 27. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!