Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor talált rá a nagy...

Ki mikor talált rá a nagy Ő-re, akinek szülhetett? Van egyáltalán nő, aki 30 felett még keresi?

Figyelt kérdés

Nagyon szomorú vagyok. 31 éves nő vagyok és két éve véget ért az élettársi kapcsolatom, szétváltunk. Rájöttünk arra, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, és egy ilyen emberhez nem akartam feleségül menni és gyereket szülni!

Az utóbbi két évben ugyan randizgattam, de nem éreztem úgy, hogy megtaláltam volna az igazit, akivel összeköthetem az életem! Emiatt nem tudok gyereket sem vállalni, nincs családom, egyedül élek. Nagyon rossz, hogy a velem egykorú nők a környezetemben már házasok, gyerekük van! Tudom, az volt a baj, hogy sokáig benne voltam egy rossz kapcsolatban, a húszas éveimet erre pazaroltam el. Közben elszalasztottam a jó lehetőségeket, mert lettek volna normálisabb férfiak is, csak nem figyeltem rájuk.

Most 31 évesen egy csupa nőkből álló munkahelyen nincs lehetőségem ismerkedni, olyan helyzetben vagyok, ráadásul azért a pénzért sokat is kell dolgoznom! Kevés szabadidőm van, amit azzal töltök, hogy próbálok ismerkedni…...

Voltam pár szórakozóhelyen egy barátnőmmel, de mindenhol az volt a baj, hogy a fiúk sokkal fiatalabbak voltak, 18-24 évesek, nem hozzám valók. Interneten utálok ismerkedni. A környezetemben élő 35 körüli férfiak többnyire nősek, gyerekekkel, ők nem jöhetnek szóba. Szóval nem tudom, mit csináljak! Már ötletem sincs………..hol tudnék megismerkedni a nagy Ő-vel??? Nagyon rossz mindig egyedül!

2012. febr. 26. 23:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket, most már meg fogom próbálni a netes társkeresést!

Ha tudnátok esetleg még valami jó (megbízható) társkereső weboldalt ajánlani.....

A munkahelyem nagyon jó, szeretem, de csupa nő között vagyok, és még csak egy herélt kandúr sincs a környéken! A szomszédaim is kedves, barátságos, nyugdíjas emberek, de 60 felettiek. A lakóközösségben szinte csak én vagyok az egyetlen fiatal. Szóval egyszerűen egy olyan környezetben élek és dolgozom, ahol nincs lehetőség a párom megtalálására....akár ki is várhatnám itt a nyugdíjkorhatárt, amit nem szeretnék....

2012. febr. 27. 13:34
 22/26 A kérdező kommentje:

19esnek:

"Tudom, hogy elkeseredetten keresed a párod és ez ellen nem is sokat tudsz tenni, hogy ne így legyen mert mert gondolom mindenki ezzel nyaggat, hogy mikor mész már férjhez egy nőkkel teli munkahelyen."

Na pont ez az. Egy nőkkel teli munkahelyen ez a fő érdeklődési kör, a férj, a gyerek, a család....a Te mikor mész már férjhez? című kérdések, szinte únásig hallgattam. Amit fentebb leírtam, azokat is válaszoltam, és az idősebb nők csak a homlokukat ráncolják. (ők nem internet-barátok). Többen azt mondták, a férjükkel egy munkahelyi/szakszervezeti buliban ismerkedtek meg, csak hogy ma ez nem divat már, a másik, amit észrevettem, egyre több fiús/lányos munkahely van, van, ahol csak férfiak, és van, ahol csak nők dolgoznak együtt. A korábbi munkahelyemen is 5 másik nővel ültem egy nagyobb irodában és egy idős férfi volt a főnökünk (63 éves). Apám munkahelyén meg csupa idős férfi van, 60-65 közöttiek, mint műszaki végzettségűek. Anyám munkahelye szintén csak lányos, csupa középkorú nővel....érdekes, hogy erre tart a világ, hogy megint nemek szerint különülünk el, mint a régi leány/fiúiskolákban.......ez az, ami eszembe se jutott volna korábban

2012. febr. 27. 13:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Most már csak azt nem értem, hogy aki leírta a tapasztalatait, élményeit, hogy a neten ismerkedett, azokat miért kellett lepontozni. Mindegy!

Egyébként mi annak idején a Randivonalon ismerkedtünk meg.

2012. febr. 27. 13:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Jaja, tényleg mindenki le lett szinte pontozva, úgy látszik ma reggel jött valami besavanyodott nőci errefelé :-D

Kérdező, mi is a randivonalon ismerkedtünk meg! Én szinte minden oldalon voltam és itt vannak szerintem a legnormálisabb emberek.

2. válaszoló voltam.

2012. febr. 27. 14:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem minden társkeresőn vannak idióták - már elnézést - és normálisak.. Ha jó emberismerő vagy, úgyis ki tudod szűrni! Sok sikert kívánok hozzá! :)
2012. febr. 27. 14:23
 26/26 anonim válasza:

az anyukam 58 evesen probalkozott a randivonalon, par felresikerult randi -rovid kapcsolat utan megtalalta az igazit 60 evesen ,edesapammal leelt ,mostmar biztosan allithatomom, boldogtalan 30 evet.apu lelepett egy sokkal fiatalabb miatt,a mostoha papa egy igazi angyal ,onzetlen ember.szoval a randivonal nem rossz szerintem ,anyu ott regisztralt engem(emlekszel a tuttom nelkul)annelkul hogy mashova is lettem volna regisztralva jottek meg a levelek pl a parom .hu rol...csak azert mondom ha regisztralsz ne lepedj meg tobb helyen is szerepelszz majd,en is majdnem toroltem a ferjem szerelmem;-)) levelet ,hiszen arrol az oldalrol nem vartam levelet...megegyszer sok sikert....(es ne feledd nagy az Isten allatkertje"",tudnod kell,ugyesen

KI szelektalni a beteg embereket...

2012. febr. 28. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!