Magzatvíz szivárgás esetén mikor jönnek a fájások?
Nem minden esetben jönnek fájások.Ha azt veszed észre,hogy szivárog a víz,irány a kórház és nézzen meg egy orvos!!!
Hány hetes vagy???
38 de csak keményedik az egész hasam egy 10-15 másodpercig
Pedig valami csepeg alul és nem tudom hogy most az lenne-e.
Szia! Nekem azt mondta az orvosom, hogy feküdjek le az ágyra 1 órán keresztül, tegyek magam alá egy fehér lepedőt, és ha 2 tenyérnyi "víz"lesz alattam akkor menjek a kórházba. Ha van kedved próbáld ki. Amúgy nekem burokrepesztésem volt mindkét szülésemnél, de nem lettek erőssebbek a fájásaim utána.
Boldog babavárást, könnyű szülést!
Enyhe szivárgásom volt, egyik gyerekemmel. De csak egy adott helyzetben, ha a WC-n előre dőltem kicsit.
Be is mentünk, hogy megnézzenek, csak ugye a vizsgálóasztalon háttal feküdtem, ott nem szivárgott semmi. Azt mondták, menjek haza. A szülésznőtől kértem olyan tesztcsíkot, aminek zöldre kell változni, ha magzatvíz van.
Haza mentünk, WC-ztem, előre dőltem, a csík zöldre változott.
De akkor azt mondtam, én nem megyek sehová, amíg nincsenek fájások. Két napra rá hajnalban indultak a rendes fájások, mentünk is be, még egy kicsi tócsa víz jött, de az már véres is volt, ennek ellenére kitoláskor még repesztettek burkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!