Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan éljem túl? Túl lehet...

Hogyan éljem túl? Túl lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés

Tegnap volt terhesség megszakitásom,mert nem élt a baba.

Teljesen összetörtem:-(

2010. jún. 11. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Túl lehet élni, én 4x éltem túl.
2010. jún. 11. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sajnálom!! Nekem nem volt ilyen, de nagyon is átérzem a fájdalmadat.Igaza van az előttem íróknak.Annyit tennék még hozzá, hogy eszedbe ne jusson magadat okolni!!Onantól kezdve, hogy terhes leszel, minden úgy zajlik le a testedben, hogy nem tudod befolyásolni.Nem tehetsz semmit azon kívül, hogy egészségesen élsz.Minden megy magától.Ha ilyen történik, sajnos annak komoly oka van.Vagy hormonzavar nálad, vagy genetikai ok, rendellenesség a babánál,vagy nem tudott jól megtapadni stb.De ezek mind olyan dolgok, amik nélküled zajlanak.Nem tudod őket befolyásolni.Tereld el a gondolataidat, bár biztos nagyon nehéz.Bújj a párodhoz, olyan sűrűn, ahogy csak lehet.Sírj, amikor úgy érzed.Vedd magad körül szép dolgokkal.Menjetek vacsorázni, moziba, beszélgesd ki magadból stb.Amint megnyugszol, jobb lesz.Eltelik egy kis idő, és újra terhes leszel, majd meglátod.
2010. jún. 12. 07:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

13 hetes voltam :-(

Nem lesz több babánk,már van 2 gyerkőc, ő véletlenke volt és igy is nagyon vártuk :-(

2010. jún. 12. 08:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Túlélni??Sehogy,úgy érzed,hogy megszűnt a világ,mindent és mindenkit vádolsz miért történt ez így.Én az a típus vagyok aki,majd maga megoldja a gondjait.Nekem 18 hetesen kellett megszülnöm a babát,(első baba!!!)ha a dokik(mert akkor még nem volt fogadott orvosom)és a nővérke aki bent volt velem éjszaka nem segítenek,nem magyarázzák el mi fog velem történni nem tudom hogy vészeltem volna át azokat a kórházi napokat.Itthon,már könnyebb volt,de mindenkinek mesélni aki kérdez,feldolgozni iszonyú nehéz.Nőgyógyászt választottam aki kivizsgált és kivizsgáltatott alaposan engem is és a páromat is ,de a lelki sebek nem kezelhetők(hittem).De egy angyali ember segített és fel tudtam tárni a bennem lévő nagy fájdalmat.Rá egy hónapra terhes lettem nemsoká megszületik a pici és remélem minden a legnagyobb rendben lesz.De azt a másik kis angyalt soha nem fogom elfelejteni és valahol mindezek ellenére feldolgozni sem.

Veled más a helyzet,persze hogy fáj,egy ilyen dolog borzasztó,de van két gyönyörű gyermeked,párod és velük élj,nekik élj.Ami történt azt pedig próbáld elfogadni.

Ő már mindig az életed része marad,de el kell engedni.

Kívánom a legjobbakat!!!!

2010. jún. 12. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom...:-(

Nekem is 13 hetesen kellett elvetetnem, tavaly tavasszal, mert genetikai rendellenessége volt a drágának, meghalt volna, mielőtt megszületik...

Borzasztó volt dönteni is, maga a "műtét" nem, de a lelki része nagyon gáz volt.

Utána annyira kivoltam, hónapokig még a páromhoz sem bírtam hozzábújni.

Márciusban történt az abortusz, és először novemberben voltunk utána együtt...:-(

Akkor azonnal babás is maradtam!!!!!! :-DDDD

Most 31 hetes várandós vagyok, nagyon nagyon féltünk az első 4 hónapban, azóta egyre inkább az öröm veszi át a helyet...

Csak azt tudom írni, mint a többiek...az idő segít majd...

De miért ne próbálhatnátok meg újra???

Üdv

2010. jún. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!