Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várók! Mit tegyek? Hogy...

Babát várók! Mit tegyek? Hogy éljem meg?

Figyelt kérdés

Talán hülyén hangzik, de nem vagyok felhőtlenül boldog.

Sőt a 2 csík láttán úgy éreztem 1 világ omlott össze bennem./Védelem mellett fogant/

Van már 2 kis gyermekem, és nem tudom hogy kezeljem ezt a helyzetet.

Vannak komoly félelmeim.Tudom,hogy nem sima szülés lesz,mert a másik2-nél sem lehetett.

Félek, az új influenzától/oltva vagyok/,a régitől sem kevésbé.Hiszen fel akarom nevelni a gyerekeim.

Úgy érzem nem tudom elfogadni ezt a helyzetet.Teljesen magam alatt vagyok.

Kérlek ne lehordjatok, hanem próbáljatok meg valamiféle tanáccsal ellátni.

Gondoltam az abortuszra, de nem hiszem hogy lenne erőm hozzá,és a férjem hallani sem akar róla.

Mit tegyek?Hogy tudnám ezt "túlélni"?

2010. febr. 3. 07:08
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Gondolkodj pozitívan.Ez a baba valamiért megakar születni.Lehet,hogy idős korodban ő lesz a támaszod.Az influenzától,és az oltás mellékhatásaitól pedig ne félj.Minden évben van influenza,de csak nagyon kevesek halnak bele.Ha nem idegeskedsz előre a szülés miatt,akkor ez a baba is rendben a világra jön majd.Felfogd nevelni majd mindhárom gyereket.

Ha kocsiba ülsz,,akkor is mindig arra gondolsz,hogy lesz-e balesetünk vagy sem? Nem hiszem.Pedig sokkal többen halnak meg közlekedési balesetben,mint szülésben.

2010. febr. 3. 07:26
 2/6 anonim válasza:
64%
Én is azt mondom, ha ez a picike ennyire szeretne megszületni akkor az ellen nem szabad tiltakozni.Ha szeretitek egymást és a másik két gyermeketeket szépen nevelitek,akkor ő sem fog problémát okozni.Szerintem próbálj meg egy kicsit örülni neki.
2010. febr. 3. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Én abortuszellenes vagyok,DE elmondom a saját történetemet.

A nagylányom 27 hónapos a kisfiam 6 hónapos volt,amikor furán éreztem magam.Védekeztünk.Doki.Hümmögés.Uh.Mindig felém fordította a monitort.Kértem,hogy ne tegye,mert nem akarom látni.Semmit nem szólt,miközben vizsgált.Behívta a férjemet.Ő mesélte később,hogy a doki mondta neki,hogy nem vállalja az abortuszt és győzzön meg arról,hogy tartsuk meg a babát.A vizsgálat után 3 nappal megjött a vérzésem,de sajnos egy komoly petefészek gondom volt.Műtöttek.A műtét után spontán teherbeeséssel nem bíztattak.Az évek pedig egyre teltek és én annyira szerettem volna mégegyszer ANYA lenni.Amikor késett eleinte reménykedtem,de 10 év után már csak legyintettem.15.5 évet vártam rá.Akkor jött,amikor már a végszó volt.A korom miatt szabtam határt.Sokszor zokogtam és okoltam magam,hogy azért nem jön,mert én akkor nem akartam volna.

2010. febr. 3. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

ez a baba azert fogant mert nagyon szeretne a vilagra jonni! higgyel benne!

sok sok kitartast es rengeteg oromot a gyerekeidben!

2010. febr. 3. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Hűű mintha a saját sztorimat olvasnám csak nekünk voltak egyéb bökkenők is....

Két gyermekünk van meg is beszéltük hogy, a harmadik rá ér majd egy 10év múlva, jött a nyár párommal elég rendesen megromlott a viszonyunk megbeszéltük jobb lenne külön, elköltözött...nem kívánom senkinek az érzést, bele akartam halni hogy, ő már nincs és csak akkor látom amikor jön a gyerekekhez...valahogy ő is így érezhetett mert közölte hogy nem tud nélkülünk élni újból elkezdtünk randizgatni mint annó amikor megismerkedtünk kezdett minden nagyon jó lenni újból fontolgattuk az össze költözést és hát nem jött meg(gyógyszert szedtem) azt mondtam kizárt dolog hogy, megtartsam kb én is úgy néztem a terhességi tesztet ahogy azt Te írod..a párom azt mondta hallani se akar az abortuszról de én meg állítottam hogy a baba márpedig nem marad főleg hogy labilis volt a kapcsolatunk, jött a vizsgálat közöltem a dokimmal akár mit is mondd nem akarom a babát megtartani, elég hideggé vált és mondta másnap csinál még egy uh-ot mert az ő gépe nem pontos bent a kórházba kell megcsinálnia, persze jött velem a párom és amikor láttam pici szívverését meg hallottam már akkor tudtam ez a baba marad, sírva jöttem ki a kórházból a dokim ki se állította az abortuszos papírt....azt mondta egy-két nap alatt gondoljam át a dolgokat és menjek vissza ha mégis negatívan döntök, hát legközelebb már terhes gondozásra mentem:)nagyon örülök hogy így alakult hogy a párom ennyire mellette állt és hiszem én is hogy nem véletlenül fogant ez a baba, nem egész egy hónap múlva szülök és annyira várjuk mint amennyire a kisfiunkat meg a kislányunkat vártuk sőt.....bele se tudok már gondolni mi lenne ha ő nem lenn útba, Neki köszönhetem azt is hogy a párommal most olyan a kapcsolatunk mint a gondok előtt volt...

Szóval ez a mi történetünk én azt mondom Neked kell ezt eldöntened de egy biztos ahol kettő elfér ott három is...

Írd majd meg hogy döntöttél, sok erőt!!!

2010. febr. 3. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:
45%
nem vagy magad en ugyanigy voltam vele mikor meglattam a 2 csikot a teszten.nekem is van mar ket gyerekem 5 es 2 eves ez a terhesseg nagyon hirtelen jott ,en szerettem volna 3ikat de csak ugy 10 ev mulva mikor a kkicsik mar nagyok lettek volna.az en fejemben is megfordultmeg az abortusz is de a ferjem meg csak hallani sem akart rola.magam vagyok igy is egesz nap akettovel a ferjem hajnalban megy este jon o nem tud nekem egesz nap semmiben sem segiteni messze dolgozik.utana eltelt 1 kis ido megnyugodtam es csak rajtam mulik a napom beosztasa ,vagyok es leszek is olyan eros hogy a napjaim megoldjam remelem,most a 14 ik hetben vagyok es alig varom hogy megszulessen a tesoi meg mar most a hasamon keresztul beszelgetnek vele es a maguk modjan jatszanak...Te benned is majd leullepednek a dolgok es orulni fogsz neki .nyugodj meg nekem azt mondtak hogy o a hasamban egy kisangyal aki minket valasztott ki hogy a foldre johhessen ennek orulni kell es nem szomorkodni.neked sem lenne jo ha nem akarnanak teged.Boldog babavarast!
2010. febr. 3. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!