Kismamák mit tegyek, hogy éljem túl ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Már van 2 gyerekünk, a pici 14.5 hónapos. Annó az ő születésénél azt mondtam, nem kell több gyerek. Viszont 3-4hónapja olyan vágy fogott el egy újabb kis jövevényért, hogy már szinte belebolondulok. Sokszor taccsra tesznek a gyerekeim, de valahogy mégis úgy érzem, hogy szeretnék még egyszer kismama lenni, szeretnék szülni, és ismét bevállalnám az első, nehezebb időszakot. Már néha a sírás környékez, annyira vágyok még egy picire. De a férjem hallani sem akar róla:(2011. febr. 21. 15:22
1/4 anonim válasza:
Fordítsd a figyelmedet a meglevő gyerekekre! A gyerekeket fel is kell nevelni! Nem kevés energia kell hozzá,és egyre több pénz!
2/4 anonim válasza:
Ismerős érzés.
A nagy hány éves? És Te?
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak én a második iránt érzek ilyen vágyat. De a férjem hallani sem akar másodikról.. :( Egyébként egyben állapodtunk meg anno, ez igaz.
Lekötöm magam rendesen ezzel az eggyel is, úgyhogy már csak néha jön elő a 2.utáni vágy, és már nem is olyan erős :)
4/4 anonim válasza:
na mi pont ugyanígy vagyunk, mint te.
vagyis van 2 kisfiunk: 32 hónapos és 15 hónaposak.
én is szeretnék harmadikat, de nem tudom hogy mikor lenne jó....
lehet visszamegyek dolgozni és majd kb. 4 év múlva amikor a kicsi már óvodás lesz esetleg terhes lehetek majd :)Ezt beszéltük meg hogy egyenlőre várunk, maximálisan törődünk velük és ha majd 3-4 év múlva úgy gondolom, hogy igen szülök akkor jöhet a 3.baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!