Kinek hányadik héten kezdödött a rosszullét? Hányás stb? Én 6 hetes vagyok
Ma vagyok 6 hetes:)A cicijeim hetek ota nagyon fájnak de más "bajom" még nincs.A hányinger,rosszullét mikor jön?Nálatok mikor kezdödött?
Köszönöm szépen!
Nekem olyannyira nem volt semmi rosszullét, hogy 12+6 hetes volt, amikor kiderült:))) Azóta sincs semmi, csak gyümölcsöt kívánok rengeteget meg este nehezebben alszom el, amíg Ő ébren van:)))
21hkm
Boccs az off-ért...
De Kedves Utolsó, közben a mensid is megjött? Hogyhogy csak akkor derült ki?
Az elsővel a 6. és 7 . hét között kezdődött, és pokpli rosszul voltam a 11 hétig. Nme hánytam, de megállás nélkül éjjel nappal hányinerem volt. Most a másodikkal 7 hetes vagyok, a hányinger a mensi elmaradásával egyidejűleg kezdődött, de csak este, most meg ott tartunk, hogy egyik nap van másik nap nincs, de közel sem olyan erős, mint az elsővel.
Örülj neki, hogy eddig megúsztad, piszok rossz érzés, én az elsővel azt mondtam, hoy nincs az az ember aki engem erre mégegyszer rábeszél! :))
Az első két hónapban megjött, "becsapott" a szervezetem:)
Rutin vizsgálatra mentem:)))
21hkm
Szia!6 hetes vagyok én is.Nekem jó pár hete fájnak a melleim.A 4.-5. héten alig ettem mert mindentől felfordult a gyomrom.Nem hánytam csak úgy éreztem hányni fogok ha eszek.Rengeteg vizet ittam és szinte csak gyümölcsöt tudtam enni,de azt rengeteget.Most a 6. héten már állandóan éhes vagyok :)A hányinger egyre kevesebb.Délutánonként alszok 1-2 órát,mert borzasztó fáradt vagyok.A gyümit még mindig kívánom és a vizet is.
Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!