Kinek hányadik héten kezdödött a rosszullét? Hányás stb? Én 6 hetes vagyok
Ma vagyok 6 hetes:)A cicijeim hetek ota nagyon fájnak de más "bajom" még nincs.A hányinger,rosszullét mikor jön?Nálatok mikor kezdödött?
Köszönöm szépen!
Nekem semmi nem volt, se hányinger, se semmilyen rosszullét. S azóta sincs... :)
22 hetes kismama
Nekem a 6. héttől a 10. hétig tartott,de elég is volt belőle annyi. :D
20 hetes km
Én kb a 6.hét környékén kezdtem el rosszul lenni.Én emiatt csináltam tesztet.Bár a melleim már előtte kb egy héttel borzasztóan feszültek,de nem gondoltam hogy a babóca miatt.Nálam ezek a tünetek kb 3 hétig tartottak és azóta a háfájáson kívül nincs semmi panaszom.Vannak viszont akik teljesen tünetmentesen élik meg a terhességüket,embere válogatja.Gratulálok a babához! :)
20hkm
Nekem is a 6. hét környékén jelentkezett, már paráztam is, hogy mi van már, nem fog megmaradni a baba (4 éve próbálkoztunk vele, úgyhogy lesz@rtam, hogy mennyire leszek rosszul), és aznap, mikor már a legjobban panaszkodtam a férjemnek, hogy nincs semmi tünetem, akkorát hánytam, hogy csak na!
Onnantól kezdve nem volt megállás, éjjel nappal, mindegy volt, milyen napszak van!
Az orvosom megnyugtatott, hogy csak a 12-13. hétig tart, onnantól elmúlik, de persze, hogy abba a csoportba tartoztam, akinek nem múlt el. Egészen a 19. hétig hánytam, addig amíg meg nem mozdult.
3,5 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!