Visszagondolva hogyan látjátok a H1N1-et? Aki beoltatta magát, megbánta, és aki nem?
nem oltattam magam,családban senki nem oltatta,pedig kisbabától 96éves dédimamáig van mindenki...
nem bántam meg,sima infulenza vagy kullancs ellen sem oltatom magam
Pár napja ment a témában egy műsor a Kossuth rádión... Háááát, eléggé elgondolkoztató, hogy a szakma (orvosi, virológiai!!!!) keményen bírálja a WHO-t és pánikkeltéssel gyanúsítja... Sőt! Komoly károkozással is! Én nem oltattam se magamat, se a gyerekeimet.. a környékünkön érdekes módon 1 H1N1-es beteg sem volt...
A járvány azért nem lett veszélyesebb, mert a vírus nem mutálódott. Az eredeti vírus nem volt veszélyesebb mint egy sima influenza. De a vírus azokban az országokban sem mutálódott,ahol nem, vagy csak minimális volt az oltás, tehát a mutációhoz nem volt köze az oltásnak. És egy mutálódott vírus ellen ez az oltásmár nem ért volna semmit. (ahogy az influenza A ellen sem jó az influenza B oltás)
Abban már mindenki egyetért, hogy túl nagy volt a pánik, hogy a gyógyszergyártólezt ráadásul kihasználták. A WHO is megtanulja lassan, hogy ebben a sokutazásos, globális világban mi az amire ugrania kell és mi az amire nem, vagy nem ilyen vehemenciával
Szia!
Én beoltattam az egész családot és nem bántam meg, ma is ezt tenném.
9:30-AS VÁLASZOLÓNAK:
Négy gyerekem van és mind a négy 10/10 apgarral született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!