én 13 hetes vagyok, a sürgösségin dolgozom, nem vagyok táppénzen, dolgozom is amig tudok, nem oltattam be magam. én reménykedem hogy elég a szájmaszk..
2010. jan. 9. 12:36
2/15 anonim válasza:
36 hetes vagyok, nem oltattam. De én nem járok közösségbe, sehova, mert otthon vagyok a másfél évesemmel.
2010. jan. 9. 13:06
3/15 anonim válasza:
Én 10 hetes vagyok, a héten érdeklődtem a körzeti orvosnál, nálunk a kismamákat csak a betöltött 17. hét után oltják be.
Egyébként én sem fogom beoltatni magam, szintén nem járok közösségbe, én is itthon vagyok a lányommal....
2010. jan. 9. 13:13
4/15 anonim válasza:
Szia! A 38. héten oltattam, miután meghalt az első kismama, pedig nagyon elleneztem eleinte. 41. hétre szültem, több, mint 2 hetes a kicsikém, és semmi baja, igazi kis vasgyúró. Engem a nőgyógyász beszélt rá. Lehet, hogy most már én se oltatnék, úgy tűnik, elült ez a nagy hisztéria a járvány körül, de akkor megijedtem. Semmi bajunk nem lett az oltástól, és bevallom, nyugodtabb lettem, hogy védettek (védettebbek) vagyunk.
2010. jan. 9. 13:30
5/15 anonim válasza:
Szia! Én is sokat örlődtem rajta, de most elhatároztam,h mégis csak beoltatom magam a jövő héten.
24+5 hetes km
2010. jan. 9. 13:56
6/15 anonim válasza:
Szia, én 12 hetesen oltottam be magam, akkor amikor több kismama is meghalt. Nekem a háziorvos és a nőgyógyász is kefejezetten ajánlotta. Pozitívan gondolkodom és arra gondolok, hogy a babám jól van és egészséges.
2010. jan. 9. 14:12
7/15 anonim válasza:
Én a 11,héten beoltattam magam a nődokim és a védőnő javaslatára.mondjuk amúgy is beoltattam volna magam,csak talán később.Nekem van két gyerkőcöm és járok közösségbe és mindenfelé.Valahogy nem volt "kedvem"elkapni és árván hagyni 2 gyereket!Ráadásul megint elkezdődött az ovi,suli+meleg lett,valószínű hogy ennek nincs még vége!
Bárhogy döntesz,mindenképpen kockázatot vállalsz!
Ha oltatsz akkor azért ha nem akkor azért!
2010. jan. 9. 14:32
8/15 anonim válasza:
29 hetesen beoltattam magam, nem az oltástól kell félni,hanem a betegségtől,és a szövődményeitől.
El sem tudom képzelni hogy lehet hogy egy kismama ki sem mozdul otthonról, terhesgondozásra, vérvételre, nőgyógyászhoz kell járni!
Teljes nyugalom szállt meg az oltás után, és így a baba is védve lesz legalább fél évig.
2010. jan. 9. 14:36
9/15 anonim válasza:
szia még karácsony elött beoltott a háziorvosom aki szintén kismama és szintén beoltatta magát.a 7 éves lányom ugyszintén be van.semmi mellékhatása nem volt abszolut.ha az orvos terhesen beoltatta magát akkor mi miért ne?hát ha ő nem akkor senki nemlehet jobban tisztába azzal káros volt e vagy sem én ezt vallom.
2010. jan. 9. 14:37
10/15 anonim válasza:
Szia!Én is írtam már ilyen kérdést!Megoszlanak a válaszok!Én 13 hetes vagyok!Úgy döntöttem nem oltatok!Ennek fő oka,hogy beszéltem 4 orvossal és mind csak azt hajtotta,hogy a kismama így meg a kismama úgy...na most az én problémám ezzel,hogy mikor megkérdeztem,hogy a babával mi lesz????????Konkrét választ nem kaptam!És a baj az,hogy elvileg nem is születése után derül ki közevetlenül ,ha baj van!Ha egyáltalán lesz baj!De én a "ha"-ra nem adok!Így mivel mindennél jobban féltem a gyermekemet megpróbálok nem emberek közé menni!Ha megyek is szájmaszkban teszem!!!És nem érdekel ki mit szól!(Még jó is,mert mindenki kerül,mert azt hiszik én vagyok beteg:)))Sajnos ezek a válaszok nem fognak tudni segíteni a döntésben!!!Én 3 hétig vaciláltam!2x be is jelentkeztem a dokihoz oltásra!De mégsem adattam be!Úgyhogy sok sikert a döntéshez!Jó egészséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!