Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhes beoltatta magát...

Aki terhes beoltatta magát H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
Nem féltek? Esetleg van olyan, aki beoltatta magát és már megszült? Én nagyon aggódom, nem tudom mit csináljak!
2010. jan. 9. 12:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Én 36 hetes vagyok, és nem oltattam be magam, a családom sem. Szülés után, ha lesz újabb járvány-hullám (kb. február), akkor oltatok, ha azt tanácsolják majd. A magzatomat nem szeretném kitenni az esetleges mellékhatásoknak, inkább nagyon vigyázok, hogy ne kaphassam el terhesen.
2010. jan. 9. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

szia!

én 13 hetes vagyok, és nem oltattam be magam. a nőgyógyász, a védőnőm is ezt tanácsolta. valamint van az ismerőseim közt vezető főnővér gyerek klinikán, aki a saját gyerekeit sem oltatta be, és van egy védőnő barátnőm és az ő testvére, aki gyógyszerész, és senki sem oltatta be sem magát, sem a gyerekeit. Eddig riogató híreket csak tv-ben, rádióban, neten hallottam, környezetemben nem. én bízom a barátaim, orvosaim véleményében.

de az biztos, hogy mindenkinek a saját megérzésére kell hallgatni, mert mindenki magáért felel. meggyőződéséhez híven kell oltatni, vagy nem oltatni.

2010. jan. 9. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
29 hetes vagyok, nem oltattam és a családomat sem. Fentebb már leírta valaki, miért, én is azért. :) emberek közé pedig járok, nem zárkóztam el, csak sokkal óvatosabb vagyok. Én nem félek, nincs mitől. Attól jobban félnék, hogy az oltóanyag hatására valamilyen károsodása lehet a gyermekemnek...
2010. jan. 10. 00:45
 14/15 anonim ***** válasza:
én 38 hetes vok,és énsem oltattam.egyrészt mert soha ezelőtt nem oltattam,másrészt pedig énis csak tv,rádió,stb.hallottam rossz híreket,körülöttem még senki nem esett bele.a párom és a családja mind beoltatta magát,h1n1 és szezonális influenza ellen kb 2 hónapja,és most mindenki influenzás.ennyit az oltásról.próbálok ellene védekezni.
2010. jan. 11. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, d kedves utolsó, bizonyítottan influenzások a beoltott rokonok?

Minden mást simán elkaphatnak, de influenzára elég kicsi az esély.

2010. jan. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!