Aki terhes beoltatta magát H1N1 ellen?
Figyelt kérdés
Nem féltek? Esetleg van olyan, aki beoltatta magát és már megszült? Én nagyon aggódom, nem tudom mit csináljak!2010. jan. 9. 12:33
11/15 anonim válasza:
Én 36 hetes vagyok, és nem oltattam be magam, a családom sem. Szülés után, ha lesz újabb járvány-hullám (kb. február), akkor oltatok, ha azt tanácsolják majd. A magzatomat nem szeretném kitenni az esetleges mellékhatásoknak, inkább nagyon vigyázok, hogy ne kaphassam el terhesen.
12/15 anonim válasza:
szia!
én 13 hetes vagyok, és nem oltattam be magam. a nőgyógyász, a védőnőm is ezt tanácsolta. valamint van az ismerőseim közt vezető főnővér gyerek klinikán, aki a saját gyerekeit sem oltatta be, és van egy védőnő barátnőm és az ő testvére, aki gyógyszerész, és senki sem oltatta be sem magát, sem a gyerekeit. Eddig riogató híreket csak tv-ben, rádióban, neten hallottam, környezetemben nem. én bízom a barátaim, orvosaim véleményében.
de az biztos, hogy mindenkinek a saját megérzésére kell hallgatni, mert mindenki magáért felel. meggyőződéséhez híven kell oltatni, vagy nem oltatni.
13/15 anonim válasza:
29 hetes vagyok, nem oltattam és a családomat sem. Fentebb már leírta valaki, miért, én is azért. :) emberek közé pedig járok, nem zárkóztam el, csak sokkal óvatosabb vagyok. Én nem félek, nincs mitől. Attól jobban félnék, hogy az oltóanyag hatására valamilyen károsodása lehet a gyermekemnek...
14/15 anonim válasza:
én 38 hetes vok,és énsem oltattam.egyrészt mert soha ezelőtt nem oltattam,másrészt pedig énis csak tv,rádió,stb.hallottam rossz híreket,körülöttem még senki nem esett bele.a párom és a családja mind beoltatta magát,h1n1 és szezonális influenza ellen kb 2 hónapja,és most mindenki influenzás.ennyit az oltásról.próbálok ellene védekezni.
15/15 anonim válasza:
Bocs az offért, d kedves utolsó, bizonyítottan influenzások a beoltott rokonok?
Minden mást simán elkaphatnak, de influenzára elég kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!