Doki szerint 98% terhes vagyok, talált egy 3 mm es petezsákot, viszont a teszt nem mutatja ki, mi lehet?
Csütörtökön egy rutin ellenőrzésre mentem dokihoz, mivel augusztusba elvesztettem 11 hetes kisbabámat. Utána az első és utolsó ciklusom október 2án volt. A doki azt nézte minden rendben-e kitisztulte rendesen a méhem, épp az lett volna a következő kérdésem hogy mikor próbálkozhatunk ujra mikor megszólalt, hogy terhes vagyok. Volt ott valami, énis láttam 3 mmes petezsák, aztmondta 98 % terhes vagyok megteszünk mindent h megmaradjon a baba menjek haza csináljak tesztet, irt utrogestant stb... eleinte nagyon megijedtem hogy egy ciklus után ismét teherbe estem, és ami a csoda benne, hogy védekezés ellenére. 5 év alatt előszőr, épp most csúszna be egy baba... viszont a tegnapi és mai teszt sem mutat semmit...
Volt már valaki ilyen helyzetben? szerintetek most ki téved?
én annyira bizok benne hogy csak kicsi terhesség és még nem mutatja a teszt, viszont ha arra gondolok hogy milyen érg volt ciklusom akkor már rég mutatnia kellene. Még egy ekkora pofont kapnék a sorstól??
Az első UH-n, nálam is csak egy 3mm-es petezsák látszódott, igaz a tesztjeim már halványan pozitívak voltak. Ez 1 héttel az elmaradt menstruációm után volt, tehát kb 5 hetesen. Csütörtökön ismét voltam UH-n, ekkor már 24mm-es volt a petezsák, 9.1mm-es embrióval. :)
Drukkolok neked is!!!
Igazából nem értem a dolgot, szerintem pozitívnak kell lennie a tesztnek, de ha a doki látta, akkor az ott is van. Szerintem is bHCG vérvételre kellene menned abból minden kiderül!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
köszönöm válaszaitokat.
igen, nagyon furcsa az egész, szerintem is ki kellene mutatnia, eddig mindig kimutatta időben. nem akarom nagyon beleélni magam, de azt meg hogy csináljam, ha a doki akiben megbízok az mondott ilyeneket. hétfőn újra tesztelek ha semmi nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!