Femibion Segít azoknak akiknek már volt vetélésük? Ma voltam orvosnál 3 pozitív teszt után. Megnézett uh-al és látni lehetett a petezsákot, azt mondta a doki h 3 hetes az én picurkám. Femibiont kaptam.
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 12:13
1/10 anonim válasza:
GRATULÁLOK !!!!! Boldog babavárást és jó egészséget kívánok ! Femibion az jó lehet - vitamin - tehátbenne van minden amire szukség lehet az egészséges fejlodéshez.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Lehet hogy hülyeséget kérdezek és remélem erre is válaszol vki:A magzat védő vitamin(femibion) arra célra szolgál hogy ne legyen vetélés??mert én azt hittem hogy más van a babának és más van vetélés ellen.Vagy hogy van ez??
2009. febr. 19. 12:34
3/10 anonim válasza:
A vitamin is segíthet, de én még javasolnám az első három hónapban a palástfű teát is, ami szintén vetélés ellen ajánlott. Napi 1-2csészével. Gratulálok, sok boldogságot! :)
4/10 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM!!
2009. febr. 19. 13:14
5/10 anonim válasza:
Amire gondolsz az nem vitamin, hanem gyógyszer és az első 12 hónapban szokták adni. Nekem is volt vetélésem és a mostani terhességem elején én kaptam is. A neve Duphaston, a vitamin amit szedsz az a fejlődését segíti, de vetélés ellen kevés. A Duphaston sárgatest hormon pótlására való, aminek a hiány a vetélést okozhat, mert eleinte ez táplálja a babát amíg a placente ki nem alakul. Én ennyit tudok erről.
6/10 anonim válasza:
A legutolsó 12 hetet akart írni (nem hónapot). A Femibion egy terhesvitamin, amivel mindenhez hozzájut a baba, ami a fejlődését szolgálja. De a vetéléshez valóban kevés lehet. Arra van a már említett Duphaston vagy Utrogestan (ez utóbbi kicsit erősebb).
7/10 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM,ÍGY MÁR ÉRTEM.NEM MONDTA AZ ORVOS HOGY MÁST IS SZEDJEK,PEDIG TUDJA H VOLT VETÉLÉSEM.AKKOR NEM KELL MINDENKINEK SZEDNIE CSAK INDOKOLT ESETBEN?
2009. febr. 19. 13:28
8/10 anonim válasza:
23:25-ös hozzászólónak írom, hogy köszönöm szépen a kiigazítást, nem vettem észre hogy elírtam. De valóban nem hónap, hanem hét. Az a 12 hónap még kiscsacsinak is sok lenne mert ők is csak 10 hónapra születnek ha jól tudom. :-)
9/10 anonim válasza:
Ez nem az én napom ! 13:25-öt akartam írni
10/10 anonim válasza:
Akkor kell szedni, ha az orvos indokoltnak tartja. Nem kell mindenkinek. Én a biztonság kedvéért kaptam.
Az utólsó vagyok aki ma össze-vissza ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!