Ki az aki beoltatta magát a H1N-1 el? Nem féltek hogy a babátoknak vmi baja lesz? Elöször azt mondták a tv-be nem tudni hogy hat, ez a magzatra!
Nem unod még?
Ma is már több kérdés volt ezzel kapcsolatban, olvasd el ott a válaszokat.
Szia!
Igen mert akkor még kevés volt a tesztelésekre az idő. Szerintem komoly baja attól lenne ha szövődményekkel (sima influtól is tüdőgyulladásom szokott lenni) feküdnék a kórházban. Nekem így könnyű volt a döntés. Tavaly majdnem belehaltam a tüdőgyulladásba. Pedig vitamint mindent szedtem de a 42 fokos láz amikor már kiakad a hőmérő az sok!!
Én beoltattam magam 1 hete semmi probléma nem volt még höemelkedésem sem lett.Szerintem nagyobb baja lenne ha elkapná a virust vagy pedig ha én.Engem meggyözött ez a sok sajnálatos haláleset és a minap már azt mondták a kismamáknak kifejezetten ajánlják az oltást.
37 hetes km.
Oltóanyagtól még egy kismamának vagy magzatnak sem lett baja. A betegség szövődményeibe viszont már belehalt egy kismama és két magzat.
Akkor meg miről is beszélünk?
Egyébként meg ha jár erre egy orvos vagy egészségügyis, vagy oltás ellen kampányoló civil, akkor legyen szíves elmagyarázni nekem, hogy az oltóanyagnak PONTOSAN milyen káros hatása van/lehet a magzatra. Merthogy erről mindenki mélyen hallgat, aki le akar beszélni másokat az oltásról.
Én nem félek az oltástól, jobban félek a betegségtől és a szövődményeitől, amik már "bizonyítottak". 21 hetes vagyok, tegnapelőtt oltattam magamat, és remélem, a védettségem még az előtt kialakul, hogy a járvány úgy istenigazából elszabadulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!