Kérlek ne nevessetek ki a kérdésért, de volt nektek olyan érzésetek, hogy ha nem jól fekszetek, vagy hajoltok, guggoltok, akkor azzal ártotok a babátoknak?
Figyelt kérdés
Esténként mikor oldalason alszok, sokszor félek, hogy ha épp nyújtózik, és a bordámnál van a lábacskája akkor véletlenül ráfekszek és fájhat neki, vagy pl. ma leguggoltam de meg még hajolni is kellett hozzá hogy felvegyek a földről valamit, és éreztem h. utána nagyon mocorog. Ugye nem tudok semmit se megnyomni rajta?2011. okt. 6. 12:46
1/8 anonim válasza:
A magzatburokban, a pocakodban nagyon jó helye van, védett kis vizecskében úszkál.
Ha nagyon kényelmetlen neki valami, akkor "szól". Kirúgja mondjuk az oldalad.
Nem kell aggódnod, biztos helye van neki. Egy guggolás, egy hajolás nem fog kért okozni benne.
2/8 anonim válasza:
Szia!Szerintem természetes az aggódás de nincs rá okod!Nem lesz semmi baj valaki nagy pocakkal is tornázik és nem árt a a babának!Mindent csak lassan és óvatosan és nem lesz gond!Boldog babavárást! :)
4/8 anonim válasza:
MagzatVÍZben van. A víz nem összenyomható. Így az ő helye nem lesz kevesebb, maximum átrendeződik picit. Ha nem jó nekik, azt erőteljesen jelezni is szokták rugdosással...
Hidd el, jól ki van ez találva!
5/8 anonim válasza:
nekem csak akkor jut eszembe mikor teletömöm magam mert ilyen éhenkórász vagyok --hogy na szegény anyád kitolt veled most egy pár órára.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm a szuper gyors válaszokat. :)
2011. okt. 6. 13:10
7/8 anonim válasza:
Amikor a lányomat vártam és hajoltam valamiért,nagyanya mindig azt mondta,hogy :-Ejj fiam,nem szabad....hát csont van benned....:)De tudtam,hogy nem lehet semmi baja! :))
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen a kis csontok. :) Ez aranyos volt. :)
2011. okt. 19. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!