Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ne nevessetek ki? De miért...

Ne nevessetek ki? De miért ott érzem, hogy mozog?

Figyelt kérdés

Pár napja érzem a babám. De én a buborékokat mindig középen, lent az alhasamnál érzem, de uh-on meg a doki a gépet mindig oldalt teszi a hasamra. Ergo ott lehet a baba? De akkor miért érzem a bubikat középen? Akkora még nem lehet!:)) Vagy nem is őt érzem?

18 hetes múltam

2011. júl. 25. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A méhed középen van, jó helyen érzed. Az ultrahang viszont más szögből lát jobban
2011. júl. 25. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaj, köszi!

Akkor ő lesz az!:))

2011. júl. 25. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó helyen érzed.

A dokik az UH fejet a legkülönbözőbb helyekre teszik a pocakodon, mindig annak megfelelően,hogy jól lássák a babát.

De mint az előttem szóló is írta a méhed az középen van.

Az első babával én is buborékolást éreztem először, a másodikkal joval korábban inkább valami kaparászás féleséget.

Bodog és gondmentes babvárást kívánok!

2011. júl. 25. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!