Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány kilót híztatok a terhessé...

Hány kilót híztatok a terhesség alatt és végül mennyire sikerült visszanyerni az eredeti alakotokat?

Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 12:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

48 kilóval kezdtem és 62 voltam szülés napján.

Egy éves a fiam,kb 10-11 hónapos korára értem el a 48 kilót,de a hasamon kivan még nyulva a bőr :(

Én teljes letargiába voltam mikor 56 kilósan hazajöttem.nagyon nehezen birkóztam meg azzal h hiába eszek keveset idő kell h lemenjen a felesleg.

2018. febr. 20. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

173 cm és 55 kilóval kezdtem...85el szültem tehát 30 kilót híztam kereken. 1 év alatt a nagyja lement,a maradék 7-8 kiló már nehezebben,de ugyanúgy 55 kg lettem,vagyok. Az alakomat nem sínylette meg a dolog,de akkor 24 voltam,és biztos van benne genetika is,hogy nem repedtem,nem ereszkedett meg a mellem,csak narancsbőrös lett a fenekem,ennyi maradt vissza.

Második gyerkőcöt tervezzük,de 10-12 kilónál többet most nagyon nem akarok felszedni,és nagyon oda fogok majd figyelni,mert ilyen nagy szerencsém még egyszer tuti nem lesz.Igazából nem is értem hogy hízhattam ilyen sokat (védőnő szerint mert alapból kevés súllyal indítottam,meg egészségügyi bajom nem is volt) de legközelebb elkerülném az ilyen mértékű hízást remélem sikerül

2018. febr. 20. 15:02
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Kb. Mint a 11-es, csak én 46 kilórol indultam. 61,5 volt az utolsó mérés 1 héttel a szülés előtt (bár szerintem némi víz feljött még utolsó hétvégén, mert nagyon nagy lettem hirtelen). Hazajöttem, 56,5, nemsokára lement még 2 kiló, de aztán hónapokig stagnált. Engem is nagyon idegesített, de mire a lányom 9 hónapos lett, lement. Nagyon nem tudtam diétázni meg ugrálni, mert szoptattam, de baba-mama tornára jártunk és sokat sétáltunk a lányommal. Gondolom a szoptatás is hozzájárult, mert ahogy azt abbahagytam, megint feljött 2-3 kg.
2018. febr. 20. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
55 kilóról indultam, 6-7 kilót híztam mind a két terhességem alatt, szülés után 2 nappal 54 kiló nézett rám a mérlegről. A hasam is visszament nagyjából mind a két alkalommal kb 1 hét alatt.
2018. febr. 20. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
En szules utan 3,5 kiloval voltam tobb mint az elott h terhes legyek.A kisbaba egeszsegesen szuletett ,igaz 2 hettel a kiirt elott.
2018. febr. 20. 15:20
 16/18 anonim ***** válasza:
15# amugy kb 8 kilot hiztam osszesen,szules utan a 3.5 kg-t leadtam 1 honap alatt,dieta nelkul
2018. febr. 20. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
13 kg ot híztam, kellet fél év mire elkezdtem tudatosan tenni érte h lemenjen, 1 éves volt amikor sikerült visszanyernem az alakomat, most 3 kg val vagyok kevesebb mint mikor teherbeestem. De nem nézek ki ugyanúgy mint előtte, azért változott a testem, főleg a cicim, de vállalható vagyok! :)
2018. febr. 20. 16:20
 18/18 anonim ***** válasza:
6-ot híztam, 1 hónap múlva 1kg-mal kevesebb voltam, mint ahogyan kezdtem
2018. febr. 20. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!