Terhesség után megmaradt a mellméretetek, vagy visszaesett az eredeti állapotára?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 13:46
1/10 anonim válasza:
Nekem egész terhességem alatt nem nőtt a mellem, csak akkor, amikor megindult szülés után a tejtermelődés, akkor duzzadtak meg. És amint elment a tejem, egyből vissza is állt arra a méretűre, amekkora volt is.
2/10 anonim válasza:
terhesség alatt egy méretet nőtt,mióta nem szoptatok kisebb mint terhesség előtt volt
3/10 anonim válasza:
Hadd kérdezzek én is: szoptatás után nem maradt ernyedt, lógós a melletek? (Tehát nem a méretét kérdezem, hanem a formáját)
4/10 anonim válasza:
Nekem szoptatás után kisebb lett mint valaha is, és lóg. Most ismét babát várok, megint szépek lettek a melleim, de már tudom hogy milyen ronda lesz utána :((
5/10 anonim válasza:
Nekem a terhesség alatt szépen megnőttek,már 12 hetesen egy számmal nagyobb melltartót kellett vennem,amikor megszültem,és megjött a tejem...háááát alig akartam elhinni.Hatalmasak lettek,16 hónapig szoptattam,majd kisebbek lettek ,mint terhesség előtt voltak,és nincsenek olyan feszesek,de nem lógnak,és ennek örülök.
6/10 anonim válasza:
Húú akkor nem vagyok egyedül..én is amióta nem szoptatok sokkal kisebbek lettek a melleim,mint terhesség előtt.Egyébként nekem csak egy nagyon kicsit voltak megduzzadva,de még belefért abba a melltartóba,amit hordtam terhesség előtt.Majd amikor bedurrant a tejem,akkor szép nagyok lettek,majd miután elapadt,kisebb lett mint volt terhesség előtt.Nem is volt tán sosem ennyire kicsi :( Viszont nekem legalább nem lóg :/
7/10 anonim válasza:
Nekem majd 2 méretet nőttek, és nagyobbak maradtak, bár nem 2 kosármérettel, csak egyel. Ja és puhák lettek, és kissé lógnak.
8/10 anonim válasza:
Nekem is picit lógnak.:(
De talán annyira nem, mint közvetlenül a szülés utáni hónapokban. Valamennyire talán jobb lett. De hát ez van, a végeredmény a lényeg.:)
9/10 anonim válasza:
Mármint hogy lett egy egészséges kisfiam, erre gondoltam.:)
Előző voltam
10/10 anonim válasza:
Egy mérettel kisebb lett, mint terhesség előtt. Kicsit puhább, de legalább nem lóg.
Terhesség és szoptatás alatt meg úgy nézett ki, mint egy igazi szilikoncici :D, kimondottan tetszett, hogy se nem nagy, se nem kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!