Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon megijedtem! Megnéztem...

Nagyon megijedtem! Megnéztem az eredeti szüléses videókat! Nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Úristen! Tudtam, hogy nem szabad és ne nézzem meg!!! De megnéztem! Már késő! Eddig nem féltem egy cseppet sem, na de most...!!!!!!

Nyugtassatok meg, hogy nem olyan borzasztó...jaj te jó isten. Most tényleg rosszul vagyok. Gondoltam, hogy nem megy romantikus jelenet de ezekre nem számítottam.

Rettegek. Nem kellett volna megnézni

35hkm

2013. aug. 18. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi szörnyű nincs benne, én végig nagyon élveztem (a varrást leszámítva).

Ha te szülsz, úgysem látsz majd semmit :)

2013. aug. 18. 12:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Huh, egyelőre összeszedem magam. A barátnőm kifejezetten mondta, hogy ne nézzek semmilyen videót, nem tudom miért nem hallgattam rá, maradt volna "meglepetés"!

Nagyon remélem , hogy nem kell engem varrni. De ez a legkevesebb egyelőre.

Azok a hangok, és arcok a legjobban a hangok készítettek ki.

Pedig tényleg nem vagyok félős fajta, de ez most nagyon nagyon megérintett

2013. aug. 18. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is szülős videókat nézegettem mikor közeledett a nap. Kicsit betojtam. :D De mikor odakerült a sor végképp nem féltem. :) A végén császárom lett igaz de annak semmi köze nem volt ahhoz h videót néztem :D Am miután hazajöttem olyan kíváncsi lettem h csinálják a császárt megnéztem olyan videót na akkor már végképp nem voltam rosszul tudtam h már utána vagyok. :D

Ne aggódj majd mikor eljön az idő elmúlik ez az érzés h te jó ég mit láttál. :) Nem lesz időd gondolkodni. :) Sőt látni se fogod úgy mint a videón. :)

2013. aug. 18. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
hát csak annyit tudok mondani, mivel 35 hetes vagy, már úgyis mindegy, ő onnan kijön valahogy :))
2013. aug. 18. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, más nézni, és más ott lenni, és szülni. Te nem látod kívülről magad, ott nem a hangokkal és a látvánnyal leszel elfoglalva, hidd el nekem. Relax, minden rendben lesz, és ahogy az előttem szóló írta: mostmár mindenképpen ki kell jönnie valahogy. :) Könnyű szülést Neked (és ne nézz már több videót)!
2013. aug. 18. 13:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne izgulj!Amikor ott leszel, tudod majd a dolgod, és az fog az eszedben járni, hogy mindent megteszel a kisbabád egészséges születéséért..nem magaddal leszel elfoglalva. Hidd el..többen emlegetik rossz szájízzel a varrást, és a varrat kiszedését. Ha nagyon félsz, olvass sokat erről, és nézz még ilyen filmeket. Én annyit néztem az elsőnél, h tiszta szakértő lettem..mindig tudtam, hogy épp milyen stádiumban van a szülésem..minden rendben is volt! Jól ki van ez találva! Ne félj!!!! 27 hetes kismami! Igen! Megint belevágtam..látod!
2013. aug. 18. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is beleestem anno ebbe a hibába.tényleg ijesztő volt, de mindig arra gondoltam, hogy ha más kibírja akkor én is. Aki azt mondja nem fáj, az hazudik.Sajnos fáj, de életed legcsodálatosabb élményében lesz részed. Én 15 hónapja szültem, de egyre gyakrabban játszadozok egy újabb baba gondolatával.

Nekem sokat segítette, hogy arra gondoltam, hogy ez nem csak nekem rossz, hanem a kisfiamnak is és nekem kell neki segítenem a szülés alatt.

2013. aug. 18. 15:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja még a varrásról annyit,hogy van akinek egyáltalán nem fáj, van akinek nagyon. Én sajnos az utóbbiak táborába tartozom, de akkor már magasról tettem erre a fájdalomra. Folyamatosan azon járt az eszem, hogy Anya lettem, megcsináltam :)
2013. aug. 18. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, konkrétan mitől ijedtél meg? Tudtad, hogy hogy születik, és azt is, hogy fájdalmas.
2013. aug. 18. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
én is nézegettem videókat, de nekem inkább megható volt mint ijesztő...elkezdtem várni...:D
2013. aug. 18. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!