33. hétben járok és a babám kb 1800g és kb.39cm! Nem kicsi az? Nagyon megijedtem!

Utolsó ezzel nem sikerült megnyugodni! :)
ugyanis 3 hét különbség és neked is 1800gr.Az nem kevés!

Ezt találtam a neten. Ezek szerint nem túl kicsi a baba súlya, nagyjából maximum egy héttel van elmaradva. Az nem sok, illetve ne felejtsd el, hogy ez becsült súly!!!
"33. hét
A magzat bőre alatt felhalmozódott zsírszövetnek köszönhetően mindinkább egy formás babára hasonlít. Hetente huszonöt dekával gyarapodik. A tüdő kezdi elérni az önálló működésre képes fejlettségi szintet.
Hossza 41 cm, súlya 2000 gramm. "

Szia.
Az én kisfiamat 32 hetesen 1800g-ra becsülték,centit nekem nem becsültek..a 36.héten már 3200g-ra becsülték a súlyát:) Mondta a doki,hogy mire megszülök olyan 3400g lesz..hát majdnem bejött,mert 40+3 hetesen született meg a kisfiam 3300g-al és 55 centivel,10/10-es Apgarral.
Nyugodj meg,teljesen jó súlyban van a babád!!
3 hónapos baba anyukája

Kedves kérdező, szerintem nem kicsi, hanem kisebb, egyátalán ne aggódj!!! Én 36. hétre születtem és 2100g-al, úgyhogy ha ehhez nézed akkor egyátalán nem kicsi, nem mindenkinek lesz 3,5v. 4kg-os babája, de nem is kell. Ill, a cm és a súly is becslés, mert ezeket nem tudják rendesen lemérni. Amúgy a 32. hétre mondják az 1800g-ot tehát nem kicsi!!!De várj akkor ha 33. hétben jársz, akkor te 32+néhány napos vagy nem? mert akkor meg teljesen átlag méret! Én most voltam a héten 31+4naposan volt 1750g kb.
32hkm.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!