24 hetesen minden nap szeditek még az Elevitet? Kicsit megijedtem tegnap, azt mondták uh-n, hogy 656 g a kicsi. Nem túl nagy súly ez ilyenkor?
24 hetesen ez teljesen átlagos súly,de az uh-nak meg nem biztos,hogy lehet hinni.Nálam nagyjából jól saccolta a gyerekeim súlyát,de unoka tesómnak nagyon sokat tévedtek.
Kb-ra 3,5 kg-os gyereket mondtak neki,és született 5380gr-al,persze meg kellett császározni mert mikor elfolyt a magzatvíz maradt a nagy hegy.De sokakat ismerek akiknek meg sokkal kisebb baba született mint amit az uh ígért.
Egyébként én a 28-ik héttől minden másnak szedtem csak az elevitet mindhárom terhességemnél.
Nekem meg epp azt mondjak, hogy szedhetem minden nap, mert nem attol no a baba. Nalam biztosan nem, mert en az elso babammal 3 honappal a megfoganasa elott mar szedtem, vegig minden nap, majd szoptatas alatt is es vallaltuk a 2. babat, ugyhogy abba sem hagytam. Bajunk nincs, a fiam 3700 grammal szuletett a 40. heten, ami nalunk nem szamit nagynak, mert mindket reszrol negy kg koruli babak szuletnek a csaladban es mi is magasak vagyunk.
Egyebkent szerintem nem tul nagy a babad, a fiam a 20. heten volt kb 480 gramm, majd 27 hetesen 1200 korul, talan o meg nagyobb lehetett 24 hetesen, mint a te babad es megsem lett oriasi.
Nekem azt mondta a doki, hogy ő nem ragaszkodik hozzá, hogy szedjem, de én mégis szerettem volna, így megállapodtunk abban, hogy 3 naponta szedem. A rendszeresség fontos!
Szerintem az semelyik gyógyszerből nem jó, ha össze-vissza, vagy csak néha- néha szeded.
Ez a súly pont jó! Nekem 26 hetesen volt 925g a fiam, ere is azt mondták, hogy átlagos.
Én mindennap szedem az elevitet, és 10kg-ot híztam idáig, ami nem is igazán látszik.
Az lemaradt, hogy a 34.hétben járok.
utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!