Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen minden nap szeditek...

24 hetesen minden nap szeditek még az Elevitet? Kicsit megijedtem tegnap, azt mondták uh-n, hogy 656 g a kicsi. Nem túl nagy súly ez ilyenkor?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem,az én lányom ennyire született.740gramm volt.
2009. aug. 18. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

24 hetesen ez teljesen átlagos súly,de az uh-nak meg nem biztos,hogy lehet hinni.Nálam nagyjából jól saccolta a gyerekeim súlyát,de unoka tesómnak nagyon sokat tévedtek.

Kb-ra 3,5 kg-os gyereket mondtak neki,és született 5380gr-al,persze meg kellett császározni mert mikor elfolyt a magzatvíz maradt a nagy hegy.De sokakat ismerek akiknek meg sokkal kisebb baba született mint amit az uh ígért.

Egyébként én a 28-ik héttől minden másnak szedtem csak az elevitet mindhárom terhességemnél.

2009. aug. 18. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
A dokik is mondják, hogy nem kell túl sokat szedni, időnként elfelejteni és csak minden másnap vagy harmadnap kell beszedni.
2009. aug. 18. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg epp azt mondjak, hogy szedhetem minden nap, mert nem attol no a baba. Nalam biztosan nem, mert en az elso babammal 3 honappal a megfoganasa elott mar szedtem, vegig minden nap, majd szoptatas alatt is es vallaltuk a 2. babat, ugyhogy abba sem hagytam. Bajunk nincs, a fiam 3700 grammal szuletett a 40. heten, ami nalunk nem szamit nagynak, mert mindket reszrol negy kg koruli babak szuletnek a csaladban es mi is magasak vagyunk.

Egyebkent szerintem nem tul nagy a babad, a fiam a 20. heten volt kb 480 gramm, majd 27 hetesen 1200 korul, talan o meg nagyobb lehetett 24 hetesen, mint a te babad es megsem lett oriasi.

2009. aug. 18. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta a doki, hogy ő nem ragaszkodik hozzá, hogy szedjem, de én mégis szerettem volna, így megállapodtunk abban, hogy 3 naponta szedem. A rendszeresség fontos!

Szerintem az semelyik gyógyszerből nem jó, ha össze-vissza, vagy csak néha- néha szeded.

2009. aug. 18. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a súly pont jó! Nekem 26 hetesen volt 925g a fiam, ere is azt mondták, hogy átlagos.

Én mindennap szedem az elevitet, és 10kg-ot híztam idáig, ami nem is igazán látszik.

2009. aug. 18. 23:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Az lemaradt, hogy a 34.hétben járok.

utolsó

2009. aug. 18. 23:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Akkor szedem tovább rendszeresen,legfeljebb megkérdezem legközelebb az orvost is.
2009. aug. 19. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Én a 19. hétben vagyok és abbahagytam, mondtam a dokinak mert azt hallottam túl nagy babák születnek. A másik ok pedig az hogy nyáron sok vitamint lehet fogyasztani, ami természetes, a vitaminnak is mint minden gyógyszernek biztosan van mellékhatása. A sok gyümölcs és zöldség természetesebb. Szerintem az Elevitnek igaznán az első 12 hétben lehet nagyobb jelentősége.
2009. aug. 19. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is azt mondták, hogy elég 2-3 naponta, mivel nyár van, sok a zöli meg a gyümi, inkább azt faljuk!!!
2009. aug. 20. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!