30. hetet töltöm.81mm a BDP. A többi érték korának megfelelő. Eddig nem volt nagyobb a feje a koránál, de most kicsit megijedtem, ugye volt más is így? Becsült súly: 1480g.
Nekem pont fordítva van, az én lányom buksija a minimumon kullog állandóan.
Viszont a barátnőmnél is az volt, hogy igen korán kiderült, hogy az átlagnál nagyobb a feje. Persze ő is aggódott, aztán előkerültek a családi fotók és kiderült, hogy a kedves apuka büszkélkedhet arányaiban nagy koponyával. Megszületett a fiúk, azonnal vitték a babát vizsgálni, de semmi bajt nem találtak, sőt elmúlt egy éves, és még időnként rákukkantanak, de minden ok a kisfiúval.
Szerintem emiatt ennyire ne aggódj.
Megjegyzem, hogy a ultrahangon a mért adatok mellett nálunk feltüntetik a tól-ig határt. 26. hétnél a fej méret 58-72 között jó, így a 30. heti 80 szerintem nem kirívó, bár nem vagyok orvos. A 32. hetinél 71-85 van írva, míg 34. hetinél 76-90.
Tehát csak nyugi!
Minden jót!
(34. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!