Csajok ti hány kg plusznál tartotok? Én a 27. héten 2 kg-nál amitől egy kicsit megijedtem mert egy kissé túlsúlyos voltam! Lehet túl szigorú vagyok magamhoz?
Nem hiszem, hogy túl szigorú lennél magadhoz, főleg ha nem éhezel. Akiknek eleve van kisebb esetleg nagyobb túlsúlya azok kevesebbet szednek magukra, hiszen már van rajtuk annyi amennyi a baba fejlődéséhez elég.
Itt egy pl. 94 kilóval estem teherbe, 86 kilóval mentem szülni, 82 kilóval jöttem ki, a baba teljesen egészséges lett, nem fogyóztam a terhesség alatt.
Ne aggódj, egyél naponta többször keveset, több zöldséget, gyümölcsöt, fehér húsokat, kevesebb szénhidrátot és cukrot tartalmazó ételeket és semmi baj nem lesz a súlyoddal.
Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! :)
én a 25. héten vagyok és 9 kilónál tartok, de az első terhességemnél is 20 kg-ot híztam (tudom, rengeteg, de hiába nem eszek többet, mint nem-terhesen, csak úgy jönnek föl a kilók)
60-ról kezdtem, most vagyok 69, remélem azért most nem lesz 20 kg..bár nem volt nehéz leadni az első fiammal sem, 2 hónappal szülés után már a 20 kg pluszból csak 5 volt rajtam, pedig nem diétáztam, nem tornáztam
Rlső terhességemnel, 26 hetes koromra plussz10 kiló volt rajtam! :( 21 lett a vége!Bár sajnos végig feküdnöm kellett! :(
Most ugyanúgy 74 kilóval lettem terhes a másodikkal 13 hetes vagyok és 69 kiló!Elég komoly fogyókúrában voltam a terhesség előtt, de nyilván már a próbálkozástól felhagytam vele! :) De napi tornát tartom amíg csak bírom!
És persze most nagyon rosszul vagyok még most is! :( Emiatt is fogyok, már 9 hete tart a hányinger...
23 hós kislány és 13 hetes pocakbabi anyuja
37+5 hetes vagyok és 14kg-nál tartok a kislányom súlyát 3000gr-ra saccolták.
Nem koplalok ,nem zabálok csak normálisan táplálkozok.
off.
Akkor te is nov 21re vagy kiírva?Ez tök jó! :)
Ha tulsulyos voltal, akkor a 2 kg nem keves, nem sok. Csinald ahogy eddig is es akkor ami feljon tenyleg csak a terhesseg miatt lesz, magadra nem fogsz szedni.
En 6 kilonal jartam 27 hetesen, mondjuk nekem vigyaznom nem igazan kellett, mert inkabb sovany voltam, nem is csak szimplan vekony, ezert ugy ettem, ahogy terhesseg elott is, nem kivantam se tobbet, se kevesebbet. 11 kg lett a vegere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!