Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megijedtem! Nem túl kicsi az...

Megijedtem! Nem túl kicsi az FL érték?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam 12. heti kombinált teszten!

Az értékek ezek lettek:

CRL: 68,2 mm

BPD: 23,3

NT: 1,6 mm

HC: 77,5

AC: 62,9

FL: 8,4 mm!

Az FL miatt ijedtem meg! Nem túl kicsi az? Ahogy nézem a neten hosszabbnak kellene lenni!

Az Istenhegyi Klinikán vizsgáltak, de nem mondták,hogy baj lenne az értékkel, de most utánanéztem és kevésnek találom!

köszi

2011. jún. 16. 09:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és nincs elszámolva a terhesség. A mensim szerint és az uh szerint is 12+3 hetes vagyok!
2011. jún. 16. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
"Az FL, azaz combcsont-hossz normál értéke jó közelítéssel a fejátmérő (bpd) kétharmadának felel meg"....tehát picit pici,bár majd mások is irnak gondolom.
2011. jún. 16. 09:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát ez az,hogy a net ezt írja, de közben itt az oldalon több ilyen kérdést is találtam, ahol meg sokaknak kb. ugyanennyi volt!

2011. jún. 16. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor ha a többieknél nem volt gáz belöle,ne aggodj!
2011. jún. 16. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességemnél,minden mérésnél egy icipicit kisebb volt a combcsont az átlagostól.Mindkét babám gyönyörű és egészséges!(Apa és én is alacsonyak vagyunk,ez is számít)
2011. jún. 16. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
az én kisfiamnak a terhesség 30. hetétől a feje 4 héttel! nagyobb volt az átlagnál, a combcsontja meg 1 héttel kisebb, de nem lett semmi baj, makkegészséges!
2011. jún. 16. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 13 hetesen volt 9,6mm. Most is kisebb picit az fl 34 hetesen. Evvan....
2011. jún. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!