Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen, ha nagyon megijedt...

26 hetesen, ha nagyon megijedtem és szaladtam kicsit, ugye nem lesz baja a babának?

Figyelt kérdés

Egy kislánynak odaadtam a kiskutyámat, akik annyira játszottak, hogy elengedte vêletlen a pórázt.

A 7hónapos kutyusom nagyon megijedt és elszaladt! Én, azt hittem meghalok, annyira megijedtem!!! Szaladt a 4+2 sávos út felé, èn meg utána. Hál istennek a házunkbál megállt!!!

Annyira megijedtem, kiabáltam anyumnak, hogy jöjjön...

2013. jún. 23. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Ez ma már a sokadik idióta kérdés :-(
2013. jún. 23. 21:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj a hasad? Ha semmi extrát nem érzel, akkor nem történt baj. Én párszor a busz után futottam pingvinléptekkel :)
2013. jún. 23. 21:41
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Sokadik...pedig ma nincs is annyira meleg. :( Elkeserítő.
2013. jún. 23. 21:46
 4/16 Tunde1983 ***** válasza:
81%
en egy lakodalmat csardasozatma vegig. s semmi gond.
2013. jún. 23. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem egy személy teszi fel ezt a sok hülye kérdést.

Szúnyogcsípés, cseresznyemag, most meg ez...nyári szünet van, unatkozik a diák.

2013. jún. 23. 21:48
 6/16 A kérdező kommentje:

Lehet neked idióta, nekem marhára nem!!! Nem kívánom, hogy éld át!!! Annyira megijedni, hogy fogalmam sincs mikor szalad ki az úra, és üti el az autó, ha ez neked nem normális és vicces, akkor elég buta vagy!

Nem a szaladás inkább, hanem az a sokkés ijedtség!!!

2013. jún. 23. 21:49
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem az ilyen embereknek nem kellene gyereket vállalniuk...
2013. jún. 23. 21:58
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
szerintem túl idős se lehet a kérdező + itt a nyári szünet, érzékelni is lehet ám a GyK-eken :)
2013. jún. 23. 22:05
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem csoda, hogy ide nem járnak fel a normális válaszadók!! Neked nem való a gyerek!

Azért mert valaki megijed?? Első babám várom, persze hogy sokkot kapok! Főleg úgy, hogy a kutya üvöltve rohan a porázzal az autópálya forgalmú út felé! Én egyedül voltam, és igen megijedtem! Remegtem, hogy elütik, vagy balesetet okoz! Utána meg azon aggódni, hogy az ilyen stressztől lehet e baja a babának!

Ilyen bunkó, és ennyire gonosz embereket mint Ti.. Nem csoda, hogy az orvosok tiltják az internettől a kismamákat!! Ide feljönni normális válaszért???

Arra válaszoltok szívesen napi 20x, hogy lehetek e terhes c. kérdésekre! És akinek valóban problémája van, vagy lehet olyan kérdése van ami számára nem egyértelmű, le van degradálva!

Szégyelje el magát, aki ilyen!

2013. jún. 23. 22:07
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm nem kérek több hasonló választ!

Igen nem vagyok "öreg"! 25 éves!

Sziasztok!

2013. jún. 23. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!