Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen, ha nagyon megijedt...

26 hetesen, ha nagyon megijedtem és szaladtam kicsit, ugye nem lesz baja a babának?

Figyelt kérdés

Egy kislánynak odaadtam a kiskutyámat, akik annyira játszottak, hogy elengedte vêletlen a pórázt.

A 7hónapos kutyusom nagyon megijedt és elszaladt! Én, azt hittem meghalok, annyira megijedtem!!! Szaladt a 4+2 sávos út felé, èn meg utána. Hál istennek a házunkbál megállt!!!

Annyira megijedtem, kiabáltam anyumnak, hogy jöjjön...

2013. jún. 23. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
üvöltött a kutya?:) amúgy én is kismama vagyok, és az esetek 90%-ában normálisan válaszolok, de mondjuk nem is írok ki kérdést minden szirszarra, pedig első gyerek. ha parázol, inkább az ügyeletre menj, tök felesleges itt kérdezősködni olyan dologról, amit biztosan egy orvos állapíthat meg, nem mi, akik nem ismerünk, nem látunk.
2013. jún. 23. 22:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Még annyi, kinek nem inge ne vegye magára. Köszönöm a kettő normális választ!
2013. jún. 23. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha most semmi kulonoset nem erzel, akkor semmi baj! Ha gorcsolne a hasad, vegyel be magneziumot (1.000mg) es dolj le! Es igy sem lesz baj!
2013. jún. 23. 22:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Nem görcsöl/görcsölt a hasam, de azért beveszem!

Nekem fontos a bizonyosság, régóta szeretnék babát!

2013. jún. 23. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem itt sokan várják az első babájukat, sokan válaszolnak szívesen, sokan segítőkészek...de ezek a kérdések elég gázosak.

Én első babámat várom, az elejétől kezdve olvasgatok itt, mégis, mikor volt bármi komolyabbnak tűnő bajom, akkor vagy felhívtam a védőnőt, vagy elmentem ügyeletre.

Ilyen egyszerű. Jó dolog itt kérdezősködni, sok dolgot megtud az ember, de ha valamire igazán ráparázunk, akkor nem itt kéne idétlenkedni, hanem felhívni vagy megkeresni EGY SZAKEMBERT. És akkor a nagy ijedségedre nem kellene még mindig idegeskedjél...

2013. jún. 23. 22:18
 16/16 Adri1616 ***** válasza:
Nyugi ne idegeskedj. Szerintem természetes dolog az aggodalom főleg aki tapasztalatlan még . Én is első babás vagyok és 23 éves nekem is minden apróság stresszt okoz. így lesz ez már halálunkig mert anyák leszünk csak majd beedződünk. Egyébként a kutyám nekem is van olyan fontos h sokkot kapjak ebben a szituban... Nem értem amúgy miért válaszol aki szerint értelmetlen a kérdés...
2013. jún. 24. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!