Nagyon megijedtem! Megnéztem az eredeti szüléses videókat! Nem kellett volna?
Figyelt kérdés
Úristen! Tudtam, hogy nem szabad és ne nézzem meg!!! De megnéztem! Már késő! Eddig nem féltem egy cseppet sem, na de most...!!!!!!
Nyugtassatok meg, hogy nem olyan borzasztó...jaj te jó isten. Most tényleg rosszul vagyok. Gondoltam, hogy nem megy romantikus jelenet de ezekre nem számítottam.
Rettegek. Nem kellett volna megnézni
35hkm
2013. aug. 18. 12:48
11/11 anonim válasza:
Nekem is inkább megható volt,mint ijesztő. ez a legcsodálatosabb dolog a világon. Nehéz és fájdalmas,de tudtad hogy ezzel jár :) hangoktól ne ijedj meg,mindenki más.Én nem igazán hangoskodtam,sőt.De mindenki más! Látni meg ugyse fogod magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!