Neked mennyit nőtt a melled a terhesség alatt? Mekkoráról mekkorára? És szoptatás után úgy maradt vagy visszament az eredeti állapotára?
Hármat szültem, közel 5 évet szoptattam, most már lassan egy éve nem. Irtó kicsik lettek, kisebbek mint előtt, pedig akkor sem voltak nagyok. Gyakorlatilag elfogytak. :(
Első terhesség alatt nagyot nőtt, sőt szülés után még nagyobbat, a harmadik babával már a legkisebb szopis melltartó is túl nagy volt, pedig rengeteg tejem volt mindig.
75B-ről,85C-re nőtt a terhesség alatt.
20 hónapja szoptatok.70/B lett.Kicsi,löttyedt,lógós.
Olyan mint egy kipukkadt tejes zacskó.... :(((
D-sről DD-sre nőtt, 3 hétig fejtem a tejet, utána visszaállt az eredeti állapotba a mellem. Remélem most is így lesz, második babámat várom.
Amúgy a mell azért fogy el, mert szoptatásnál mellszövet szívódik fel, persze nem mindenkinél van így és nem feltétlenül 3-4-5 hónap szoptatás után.
25hetes vagyok es eddig 75b-rol 80c-re nőttem. 😞
Nem szeretnék sokat nőni. Szerettem a pici melleimet. Tökéletes volt az 49-50kg-os alkatomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!