Grapefruitmag csepp vettem, de az áll rajta, hogy terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott. Miért nem?
Figyelt kérdés
Sajnos nem kérdeztem meg, hogy szedhető-e. :( Tegnap reggel teszteltem nagyon halvány pozit, még nem biztos a terhesség, csak ennyi, de nem akarok ártani. Mi lenne, ha alkalmaznám? Miért nem lehet?2014. ápr. 26. 18:18
1/3 anonim válasza:
Mert alkoholtartalma van!
Nézd csak meg az összetevőket.
Az alkoholmentes változatot nyugodtan lehet alkalmazni.
2/3 A kérdező kommentje:
Francba :( Pedig előtte még gondolkoztam is, hogy majd megkérdezem, erre persze elfelejtem. :(
2014. ápr. 26. 18:39
3/3 anonim válasza:
Van 100% grapefruitmag kivonat, ami semmi mást - így alkoholt sem tartalmaz, és még csecsemőknek is adható, nemhogy kismamáknak :) Itt egy link hogy mire gondolok, de biztos máshol is kapható! [link]
A lényeg, hogy 100%-os kivonatot vegyél... hátha kapható ott is ahol az alkohol tartalmút vetted, és ha bontatlan talán még ki is cserélik :) Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!