Anyukák, terhesség vége felé járó kismamák! Mennyi kg-ot szedtetek fel terhesség alatt? Szülés után mennyi ment le egyből, illetve mikor áltatok vissza eredeti formátokra, ha visszaálltatok?
167 cm és 47 kilóról indultam.58 lett a vége.
Szülés után egyből lement 8 kiló.50-nel jöttem haza.
Jelenleg 44 kg vagyok.Sajnos a szoptatás nagyon leszívott.
Eszek,és eszek,de egy gramm se jön fel.Ez van. :/
Szóval soványabb vagyok,mint voltam.A testem is ugyan olyan,mint szülés előtt.Sehol egy csík,mindenem feszes,nem lóg semmim se.
16 hónapja szültem,amugy.
176 cm vagyok
1 baba:60kg-al kezdtem 74-el szültem,egy hét után 65kg-al jöttem haza a kórházból.
2. baba:56kg-al kezdtem 70kg-al szültem szülés után 1 hónappal 57kg voltam.
3. baba:55kg-al kezdem,12. hétbe vagyok se émelygés se hányás csak jó nagy étvágy és még 55kg vagyok....úgy gondolom most is meglesz az a +14kg
Amúgy soha nem fogyókúráztam és a súlyommal mindig az volt a bajom,hogy túl kevés így én nagyon boldog lennék ha legalább amit felszedtem annak a fele rajtam maradna.
Az első gyerekemmel 50kg-ról indultam, 70kg lettem a végére (+20kg, kb. 9 hónap alatt ment le teljesen).
A második babámmal 57kg-ról indultam 13 év múlva, szintén 70kg lettem a végére (+13kg 2 hónap alatt lement, persze ezt úgy kell érteni, hogy visszajöttek a terhesség előtti ruháim, de a súlyom nem tudom pontosan mennyi volt, sosem mértem.
Most ismét babát várok, 2 éves a "nagyobb", ő gondoskodik a súlyomról: 60 kg-ról indultam, +6 kg-nál tartok 35 hetesen, úgyhogy fogynom nem nagyon kell majd, de gondolom még jön fel 1-2 kg, tehát most is 70 körül leszek a végére.
Amúgy 164cm vagyok.
158 cm 47 kg val indultam. 58 kg lettem a terhesseg vegere es most mertem magam 15 perce, 52 kg vagyok. (Nem szeretnek mar fogyni a 47 nelem keves volt)
Multhet csutortokon szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!