Anyukák, terhesség vége felé járó kismamák! Mennyi kg-ot szedtetek fel terhesség alatt? Szülés után mennyi ment le egyből, illetve mikor áltatok vissza eredeti formátokra, ha visszaálltatok?
160 cm és 51 kg-ról indultam
Most járok a 35. hétben és már 69 kg vagyok tehát 18 kg jött fel.
Első babánkat várom, kíváncsi vagyok, szülés után mennyi fog lemenni.
Soha nem volt gond egyébként a súlyommal, nem is voltam hízós.
172 cm vagyok, 60kg val kezdtem a terhességet és 82 kgval szültem, bizony 22 kg, sajnos genetika is, nem zabáltam viszont veszélyeztetettség miatt sokat kellett pihennem..
szüléssel lement 7 kg azaz 75 voltam hazajövetelkor. most 19 hónapos a fiam, 1 hónapja hagyta abba a szoptatást, 66 kg vagyok, azaz +6 kgtól kell megszabaduljak, 9 kg lement még a szoptatás alatt. a ruháim rám jönnek, egyedül a gatyáknál fazon miatt kellett váltanom, mert a hasamon van kis felesleg és a régiek nagyon csípő fazonúak voltak. a mellem picit változott, egy kicsit petyhüdtebb lett szerintem de a férjem pl ezt nem így látja. a bőröm ugyanolyan, az alsó felem is, nekem nem volt metszésem, szval a pár kg+ on kívűl nem látszik, hogy szültem és én sem érzem magamon (31 éves vagyok egyébként).
te mennyinél tartasz?
170 cm vagyok és 56 kilóról indultam, 62,5 kg vagyok.
Jövő héten szülés :)
155 centi vagyok 37 kilorol indultam es most vagyok 56.
Ma kezdtem a 33. hetet.
Nem tudom mennyi lesz a vege es mennyire fogok tudni lefogyni.Nem szeretnek megint 37 kilo lenni,de azert 55 se.
37 kg?? Jesszus! Szegény!
Az első terhességem: 56 kg-ról indultam, 82 kilóval szültem. :( 28 kg -ot híztam, de nagyon sok volt rajtam a víz. Szoptatni csak 4 hónapig tudtam, de azalatt egy dekát sem fogytam. Utána diétával, sporttal visszafogytam 56-ra, néha voltam 54 is. A fiam 9 hónapos volt.
Második terhesség: Sajnos 60 kg-ról kezdtem, most vagyok 62,5 és 13 hetes.
Az nyugtat egy picit, hogy az elsővel ilyenkor már vagy 5 kilónál tartottam.
158 cm vagyok.
1. terhességemnél 77kg-ról indultam 93kg lett a vége. Kb. 1 héttel szülés után voltam 81,5kg. Sajnos szoptatni nem tudtam, viszont mire a kislányom 6 hónapos lett 91kg lettem. 2. terhességem ezzel a súllyal kezdtem, 27. hétig nem híztam, aztán kiderült a cukor, azóta diétázok. 35 hetes vagyok és 86,5kg. Kíváncsi vagyok, hogy szülés után mennyi leszek. Vicces, hogy amik gatyák nem voltak jók terhesség előtt (kicsik voltak) most jók! Ja, és alacsony vagyok 154cm.
Off: az a 37kg elég durva lehet, a húgom is ekkora és 42kg körül van és így pont jó, épp, hogy nem sovány.
Nagyon köszönöm a válaszokat! :-) Úgy érzem ezek alapján nem kell aggódnom a súlyom miatt.
50 kg mal kezdtem, 160 centi vagyok
most a 30. hétben 59.5 vagyok, de két hete 61 fele jártam.
Ezután kiderült, hogy a cukrommal van egy kis gond (8.1 volt 2 óra utáni), ezért a doki diétát írt ki. (150g CH)
Azóta fogytam, és mindennap egyre kevesebbet mutat a mérleg. Ha megpróbálom magam reálisan szemlélni (ha megy az egyáltalán..:-)) akkor úgy érzem, az alkatomhoz képest kezdtem feleslegesen megvastagodni túlzott mértékben, szóval jól jött a diéta. Ha még ezzel a tempóval 3-4 feljön, akkor azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!