Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy tudtátok elhinni hogy...

Ti hogy tudtátok elhinni hogy végre sikerült, babát vártok?

Figyelt kérdés

Jópár hónapja próbálkozunk és eddig sikertelen volt. Sajnos nálam IRt diagnosztizáltak tavaly nyáron amit persze kezelünk.

Most kezdtem feladni, de ma úgy éreztem tesztelek egyet és 12.dpon halvány de jól látható pozitív lett a tesztem.

De valahogy nem tudom elhinni. Hihetetlennek érzem ennyi idő után. Minimálisan görcsölök de más tünet nincs.

2018. jan. 21. 22:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem az első baba 5év után sikerült nem akartam elhinni.Aztán a második baba 2év után sikerült de sajnos tavaly januárban elveszítettem.Utána már feladtam úgy voltam hogy nekem sosem fog össze jönni.Volt amikor elmaradt a mestruáció gondoltam ilyenkor lehet hogy terhes vagyok.Teszteltem és negatív.Következő hónapban szintén elmaradt teszteltem és negatív lett.Igaz nekem rendszertelen a mestruáciom de reménykedtem.Voltak tünetek is biztos beképzeltem.Aztán tavaly novemberben megint voltak terhességi tüneteim.Munkahelyem hamar elfáradtam nehezen birtam fel kellni sápadt is voltam.Kávétól undorodtam.Na gondoltam tesztelek csak van valami.Hát reggel teszteltem és pozitív.Nem hittem a szememnek.Elmentem nőgyógyászhoz aki megerősítette.Na akkor kezdtem elhinni.Ez nekünk csoda.Most 13hetes vagyok.
2018. jan. 22. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Alapvetően nem vártunk sokat (4hó)

Néha most sem hiszem el.. (19hetes vagyok)

2018. jan. 24. 18:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is gyakran felteszem magamnak ezt a kérdést:)

Sokszor még mindig alig tudom elhinni, hogy ilyen szerencsés vagyok, pedig már 3 hónapos lesz a kisfiam. Olyan jó magamhoz ölelni, gyakran elöntenek az érzések, ilyenkor alig tudom visszatartani a könnyeimet.

5 év után adatott meg ismét a csoda. Kisfiúnk inszemináció segítségével fogant meg elsőre. Nem is tudom, hogy telt el ilyen sok idő. Talán azt reméltük, hogy magától is sikerül majd, mert a 8 éves lányunk spontán, hamar összejött. De nem így lett. Nem derült ki a meddőség oka. Óriási szerencse, hogy az orvosi segítség ilyen hamar meghozta a várt eredményt. Ez a baba tényleg egy kis csoda! Mi hárman vártuk Őt nagyon, és végre megérkezett! Néha hárman hajolunk fölé és csodáljuk Őt. Nehéz lesz nem elkényeztetni.

Én a 13. dpo-n teszteltem este, mert iszonyú ingerült voltam, attól féltem, hogy nem sikerült, de már nem bírtam várni. Halvány pozitív lett a teszt! Én akkor azt nem tudtam elhinni, hogy ennyi év várakozás és vizsgálgatás után elsőre sikerült az inszemináció.

2019. jan. 28. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!