Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta próbálkoztatok a babával...

Mióta próbálkoztatok a babával mikor sikerült? Hogy tudtátok elterelni a figyelmeteket, hogy ne arra gondoljatok, hogy mikor sikerül?

Figyelt kérdés
Már 2 éve szeretnék kisbabát, viszont csak mostanra lettek adottak a feltételek és elkezdtünk próbálkozni. Nem szeretnék türelmetlen lenni, meg rágörcsölni, mert attól félek, hogy nehogy azért ne sikerüljön. Ti hogyan tereltétek el a figyelmeteket erről? :) Csak szeretném az egészet lazábban venni. :)
2017. máj. 19. 15:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Mi nagyon szerencsések voltunk mert az első hónapban sikerült. :) Én se szerettem volna rágörcsölni de mivel már hónapok óta beszéltünk róla, szedtük a vitaminokat, teákat ittam, így nem lehetett nem erre gondolni. Úgyhogy én ezt az "rágörcsöléses" dolgot hülyeségnek tartom, ha valaki, akkor én rá voltam görcsölve és mégse befolyásolt semmit. :)
2017. máj. 19. 15:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi 1-es, de jó! :) Gratulálok nektek! :) Csak túlzásokba nem akarok esni. :D De pl most mensi előtt vagyok és reménykedem, hogy ne jöjjön meg, még várni szeretnèk a teszttel pár napot, csak ilyenkor a legnehezebb kivárni. :) Tudom, türelem... 😅
2017. máj. 19. 15:14
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Azert elso nem tudom mirol beszel, akinek elsore sikerul annak halvany fogalma nincs arrol amire a kerdezo kivancsi. Magyarul aki honapok ota probalkozik es mindig sikertelen a honap, ezert mar elkezdi a szexualis egyuttletek napjait tervezni, ha nem sikerul aznap egyutt lenni befeszul, kiborul. Szex utan dpo-t kezd szamolni, minden szurkara felkapja a fejet, 8. dpo korul elkezdi s napi tesztelest, majd megjon neki vegul. Sir, kiborul, de sebaj uj honap. Aztan abban a honapban ugyanez. Aztan megint. Es megint. Elkezd aggodni, izgulni, minden rendben van-e. EZ a ragorcsoles. Ezt az nem erezte soha, aki szexelt es hopsz pozitivteszt!

Kozhely de foglald le magad kerdezo! Csinalj olyasmit, amit kisbaba mellett vagy terhesen nem tudnal! En ejjel moziba mentem ferjemmel, meg vacsorazni, koktelozni baratnokkel minel tobbet, hazibulikat szerveztunk!

Masodik gyerkoc tervezesekor meg probaltam minel tobb programot kettesben csinalni a naggyal (6 volt akkor), mert tudtam hogy nem lesz mar ra lehetoseg terhesen es akkor sem ha negyen leszunk es elso gyermekem mar nagyfiu lesz.

Hajra ;)

2017. máj. 19. 15:19
 4/14 anonim ***** válasza:
35%

1-es vagyok

Köszönjük! Aha, erről is tudok mesélni.. :) December 11-re már nem vártam a menstruációmat, viszont december 6-án este csináltam egy "jóstesztet" ovulációs teszttel amin rajta volt halványan a két csík, december 7.-én reggeli első vizeletből csináltam egy terhességi tesztet mert nem bírtam már ki, pozitív volt. :)

2017. máj. 19. 15:19
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Kedves Hármas! A Kérdező most kezdett el próbálkozni, egyértelműen kifejtette, hogy mostanra lettek adottak a feltételek a babához.. Úgyhogy szerintem nem egyről beszélünk de mindegy.
2017. máj. 19. 15:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Igen, most vetettük bele magunkat, csak mivel már 2 éve nagyon szeretnék így nehéz kivàrni, de igyekszem majd lekötni magamat. 🙂
2017. máj. 19. 15:26
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

Az élettel. Karrier, sport, barátok, párkapcsolat, család.

Nem érek rá ezen kattogni, különben nem tudnék a munkámban teljesíteni és előrelépni.

2017. máj. 19. 16:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi 7-es, de azért a munkám rovására nem megy, annyira nem súlyos a helyzet. :D
2017. máj. 19. 16:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Néhány hónap alatt sikerült. Eleinte teszteltem én is túl korán, kerestem a jeleket, de mire megfogant már eluntam ezeket a butaságokat. Nem jött meg, 3 nap múlva teszteltem és pozitív lett.
2017. máj. 19. 16:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az előzményekről csak annyit írnék, hogy kisebb csoda kellett a babához orvosi segítség nélkül.

A hatodik hónapban mégis összejött. De mivel erre nem volt meg minden esély, nekem nem sikerült nyugodtan kivárni. Mondjuk nem képzeltem be magamnak tüneteket, mint itt sok nő, és nem teszteltem minden nemvárt előtt, de épp elég idegbajos voltam, hogy most akkor összejön, vagy csak orvosi segítséggel. Szóval nem lehet igaz, hogy a rágörcsölés miatt nem jön össze, mert én éjjel-nappal a babára tudtam gondolni, és eközben jött össze.

Ha igyekeztem lekötni magam, az nem minden programmal sikerült, házimunkával pl egyáltalán nem. Emberek közé kellett mennem, másokkal foglalkozni, olvastam is sokat, hogy az agyamat kössem le. Időnként azért sikerült, főleg a beszélgetés, olvasás, tanulás segített.

2017. máj. 19. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!