Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta próbálkoztatok a babával...

Mióta próbálkoztatok a babával mikor sikerült? Hogy tudtátok elterelni a figyelmeteket, hogy ne arra gondoljatok, hogy mikor sikerül?

Figyelt kérdés
Már 2 éve szeretnék kisbabát, viszont csak mostanra lettek adottak a feltételek és elkezdtünk próbálkozni. Nem szeretnék türelmetlen lenni, meg rágörcsölni, mert attól félek, hogy nehogy azért ne sikerüljön. Ti hogyan tereltétek el a figyelmeteket erről? :) Csak szeretném az egészet lazábban venni. :)
2017. máj. 19. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

2,5 év után sikerült. Körülbelül másfél év után kezdtem "rágörcsölni". Visszatekintve úgy álltam a témához, hogy mindenáron kiderítsem miért nem sikerül. Túl estünk egy csomó vizsgálaton, még műtétem is volt. Mindent rendben találtak. De nem akartunk meddőségibe menni.

Megbeszéltük, hogy a gyerek ráér, megvalósítom az álmom és céget alapítok. Abban a hónapban fogant:)

Fogalmunk sincs mikor, mert alig voltunk együtt (állandóan dolgoztam a vállalkozásomon). De egy igaz: nem görcsöltem rá, fejben elengedtem a témát és ez bejött:)

Sok sikert Neked kérdező! Kívánom, hogy minél előbb neked is sikerüljön! De azért adj magatoknak időt, legyen "B" terv, menjetek nyaralni, meg ilyenek!

10hetes (mostmár vállalkozó) kismama :)

2017. máj. 19. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az 1. és 2. gyerekünk az első próbálkozós hónapban jött össze,a 3. a második hónapban.Én soha nem agyaltam azon,hogy összejön-e?Igazából az együttléteink se erről szóltak,ergo nem is görcsöltem rá.
2017. máj. 19. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Két hónapig próbálkoztunk, és sikerült. Egyáltalán nem csináltam semmit, se vitamin, se ilyesmi, csak úgy összejött. Én úgy álltam hozzá, hogy legalább fél év, mire lehet valami, nem hittem benne, hogy ennyire szerencsések lehetünk. Emiatt nem is görcsöltem, nem is problémáztam rajta.

Közben újítottuk fel a lakást, elmentünk utazni, kikapcsolódtunk, dolgoztunk. Egyáltalán nem kattogott rajta az agyam. Persze más lett volna, ha évekig nem jön össze, de nem láttam értelmét rögtön ezen aggodalmaskodni, amint belevágtunk.

2017. máj. 19. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi is már 2 éve terveztük fejben. Tavaly nyáron volt az első próbálkozós hónapban, akkor nem jött össze. Persze az ember ilyenkor csalódik. Utána egy darabig egy gyógyszer miatt leálltunk a baba témával, mert nem volt tesztelve az a gyógyszer terhességre, nem akartam kockáztatni. Januárban kezdtünk bele ismét, februárban pozit teszteltem. És szerintem bárki rá tud görcsölni, csak más szinten. Drukkolok kérdező! ☺️
2017. máj. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!