Ti hogy tudtátok elhinni hogy végre sikerült, babát vártok?
Jópár hónapja próbálkozunk és eddig sikertelen volt. Sajnos nálam IRt diagnosztizáltak tavaly nyáron amit persze kezelünk.
Most kezdtem feladni, de ma úgy éreztem tesztelek egyet és 12.dpon halvány de jól látható pozitív lett a tesztem.
De valahogy nem tudom elhinni. Hihetetlennek érzem ennyi idő után. Minimálisan görcsölök de más tünet nincs.
Első baba szintèn 6 ev utan sikerult. Akkor konyebbultem meg amikor megszuletett. Addig az egesz olyan hihetetlen volt hiaba nott a pocak es hatalmasakat rugot.
Masodik baba viszonylag hamar jott. Elterveztuk, hogy jojjon ha akar, sikerult is a6. honapban. En is koran teszteletem.
Mar a 11. dpo-n mutatta a teszt. Majd a nemvart napjan kertrm idopontot dokihoz es csak 4 hettel kesobbre tudott adni. Addig el sem mertem hinni amig az uh-n nem lattam, hogy minden rendben!😁
Szoval nehez elhinni....
4,5 évet vártunk. Sokkot kaptam mikor pozitív lett a teszt, higy úristen most mit fogunk csinálni.
Májusban lesz 7 éves, minden nap egy csoda.
Oh , nagyon nehéz lehetett 😏
Én majdnem 10 év fogamzasgatlo szedése utan ugy voltam vele , ugyis kitudja még mire fog osszejonni .... nekiláttunk , és egyből összejött . Még a mai napig alig hiszem el ... Mensi kimaradas utan 3 napig csinaltam a teszteket , mert nem hittem el 😀 Mostmar holnap 18.hét 😊
Sziaa!
Én is alig hittem el,hihetelen boldog voltam. Nekem egy doki azt mondta nincs pém és majd gyógyszer meg injekció kell,erre tök spontán sikerült minden rásegítés nélkül. 13 hetes leszek holnap,elvileg kisfiú.:)
Igaz mi csak 8 hónapot próbálkoztunk,nekem pm alulműködés is volt picit,magas prolaktin, d-vitamin hiány,ezek kezelve lettek és így a 8.hónapban jött össze. A teszt rögtön erős 2 csíkos lett. Amúgy én is IR gyanús vagyok,van aki azt mondja igen,van aki nem de azért odafigyelek miket eszem. Azóta madarat lehet velem röptetni mióta babát várok,már 2 éve szerettem volna.❤ De csak áprilisban tudtunk belevágni. Hidd csak el kérdező,gratulálok nektek a picihez és nagyon jó egészséget kívánok! Ez egy csodás időszak,èlvezd ki minden percét!😊 Én abban hiszek,hogy akkor jön mikor szeretne és itt az ideje.🤗
3 évet vártunk rá, ezalatt 3 babát veszítettünk el.
22 hetes vagyok, de most is hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!