Mikor még nem tudtátok a nemét, de vagy csak lány, vagy csak fiú névben sikerült könnyebben megegyeznetek: ilyen nemű lett végül?
Figyelt kérdés
olvastam az egyik kérdésnél, hogy egy válaszoló ismeretségi körében olyan neműek lettek a babák, amelyik nemnek könnyen kiválasztották a nevet a szülők, tehát pl. lány nevük már megvolt, fiú nevet még nem találtak, és lány lett.
Kíváncsi vagyok, hogy nálatok, illetve ismerőseitek között is volt-e ilyen, és végül tényleg olyan nemű lett-e a baba?
2015. aug. 30. 07:54
1/6 anonim válasza:
Csak lány neveken gondolkoztam.. Apa csak fiú neveken.
Lány lett.
2/6 anonim válasza:
Csak fiú neveken első fiú és most sem jut màs eszembe de még nem tudjuk.
3/6 anonim válasza:
Nekünk már korán volt lánynevunk. Fiú nevekhez az egész utónévkonyvet végignéztük de nem találtunk ki semmit. Fiú lesz. :)
4/6 anonim válasza:
Csak lány nevünk van, ha fiunk lesz, szerintem Anonymus lesz vagy Noname :D:D
5/6 anonim válasza:
Nem igaz mindenkinél. Tudod Murphy-törvénye... :D Nekünk csak lány név van és fiút várunk. Nincs még neve. :D
6/6 anonim válasza:
Nekünk mindkét esetben fiúnevünk volt előbb és könnyen megegyeztünk a férjemmel, a lányneveink nem voltak annyira "erősek", fiúk lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!