Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, kismamák! Ti megérezt...

Anyukák, kismamák! Ti megéreztétek, tudtátok hogy most sikerült és teherbe estetek? Volt bárminemű előjele a tesz vagy orvot előtt? Vagy éreztetek bármi fizikai ill. lelki dolgot?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyit,hogy amikor gyurtunk a babara,semmi sem tudta letorolni a vigyort az arcomrol,mindig boldog voltam,az elso perctol...most is tart...es remelem meg nagyon sokaig fog :D

33+4 hetes kismami

2010. aug. 27. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem nem volt semmi érzésem, de a párom folyton mondta és bejött neki....:D

21 hetes kismami

2010. aug. 27. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is megéreztem, kb az adott együttléttől számított pár nap múlva már TUDTAM, hogy terhes vagyok. Furcsa dolog ez...
2010. aug. 27. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mensi előtt (ami nem jött meg) egy héttel néhány napig szurkált a hasam, és amikor meg kellett volna jönnie, onnantól olyan forrónak éreztem a testemet mintha lázas lennék. Az alaphőm elég alacsony. Mikor megmértem a hőmérsékeltem 37 volt, annyi csak akkor szokott lenni, mikor tényleg beteg vagyok. Aztán pozit teszteltem. Ez a forró test érzés még mindig tart most 7 hetes vagyok.
2010. aug. 27. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi a párommal a fogantatás pillanatától kezdve éreztük, hogy összejött, annyira bíztunk és hittük, hogy aztán csak be is igazolódott. És én annyira, de annyira türelmetlen tesztelő vagyok, hogy volt két pofáraesésem is, mielőtt megkaptam azt a világot jelentő két csíkot eredményül! :) Plusz: bőgtem mindenen, még a vígjátékokon is, de nekem azóta sincs más tünetem, mint hogy sokat pisilek. Hiába megyek el 35-kor, 40-kor, 45-kor, az tuti, hogy 50-okr újra kell :). Illetve az első két-három hétben görcsöltem, de nagyon-nagyon-nagyon. Azt a magne b6 rendbe tette. Ezekből éreztem, és "apa" mondta, hogy ő megmondta. :) Márpedig ha apa megmondta, hogy baba lesz, akkor nincs mese: baba lesz és kész.

11 heteske

2010. aug. 27. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon erősen görcsöltem a 2.-3. héttől, ha hirtelen felálltam és orgazmus után is. Mi egy évet "gyúrtunk" rá mire összejött, ezért nem is gondoltam, hogy terhes lehetek. Egy idős néni mondta mikor meséltem neki, hogy mi van,hogy "nem vagy te terhes" , másnap csináltam egy tesztet ami + lett.
2010. aug. 27. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!