Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megéreztétek a szülés közeledt...

Megéreztétek a szülés közeledtét? Vagy furcsán éreztétek magatokat lelkileg?

Figyelt kérdés

Utolag visszagondolva, voltak olyan jelek amik arra utaltak, hogy szülni fogsz?

pl. sírósság, hirtelen hangulatváltozás ilyesmi.

Én pl napok ota kicsit nyomott vagyok, befelé fordulok, ugy érzem lassan itt az időnk.Nem igazán tudom megfogalmazni, de ugy érzem magam mintha el lennék hagyatva kicsit, álmos, nyomott vagyok, de pihenni nem nagyon tudok.Nem igazán köt le semmi, nem találom a helyem.A lakás már készen áll, a babaholmi bekészítve, már nem tudok mit csinálni.

A nyákdugóm már 1,5 hete távozik, jóslózok is rendesen már vagy 4-5 napja.Főleg éjjel.

Mennyi időm lehet még?

A dokim is hamarabbra mondta, mert fejlett baba.

Már 3 hete le van szállva a hasam.

2010. febr. 1. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Én azelőtt nap sírtam, aznap reggel pedig úgy ébredtem, hogy tudtam. Hajat mostam, megborotválkoztam, és vártam. A férjem kinevetett, de este 11kor indulni kellett :)
2010. febr. 1. 16:50
 2/10 A kérdező kommentje:
36 hetes vagyok egyébként, de ugy érzem max 1 hetem van még..
2010. febr. 1. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Háát én is így voltam, 2 héttel előbbre számítottam, de végül a 39. héten szültem. Ha adhatok egy tanácsot, ne türelmetlenkedj, mert csak magaddal tolsz ki, élvezd ki a babavárás minden napját, majd ha eljön az idő, és meglesz a babád, bánni fogod, hogy siettél, a baba a pocakban legalább olyan jó érzés, mint amikor már kint van. Könnyű szülést, jó egészséget nektek!
2010. febr. 1. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem jóslóm se volt,azt sem tudom milyen az.

A nyákdugom kipottyant...azt tudta h aznap jön a kiscsaj.Amúgy front volt,számítottam rá, 11kor ki is durrantam , hajnal 2kor jöttek a fájások, nem tágultam faros volt Abu(és nagyon nagy is) dután 2kor kivették ^ˇ

2010. febr. 1. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Terhessegem elejetol fogva mondogattam hogy en majus vegen fogok szulni,pedig junius 4-re voltam kiirva.Nagyobbnak is mutatta magat a fiam!Majd kozoltem hogy n 20 es 25 kozott varom az erkezeset-valoban el is ment a nyakdugom 19en,josloztam 35 hetes koromtol,lemostam az ajtokat(ilyet ha pisztollyal kenyszeritenek sem teszek)...22-en 1.45-kor ki is bujt az en dragam(38+1re) :-)))))

Konnyu es gyors szulest neked is!!!

2010. febr. 1. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt semmi tünetem, ennek ellenére azon az estén leszőröztem magam, hajat mostam, körmöt vágtam, összeraktam a maradék csomagot, és úgy feküdtem le aludni, hogy holnap megyünk szülni. Hát így is lett :) 39+3.hétre :)

Még a doki is azt mondta 1 nappal a szülés előtt, hogy még bő egy hetem van hátra... Nekem lett igazam, tudtam, hogy azon a hétvégén megszülök.

2010. febr. 1. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok,mint te!Már napok óta csak várom,hogy kibújjon, de nem akar.Most éppen két napja vihar előtti csend van.De mégsem érzek semmit,hogy na tuti ma vagy holnap szülök.Én nekem is nagy babám van 33 hetesen 36 hetes méretei voltak.Egy hete 3500 g-ra becsülték minimum.Óriási is a hasam.Előre is hozták papíron is a szülés várható idejét egy héttel.39 hetes kismama
2010. febr. 1. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Mikor az én kislányom született én ugyanezeket éreztem .Pénteken szültem előtte szerdán és csütörtökön nagyon fáradtnak éreztem magam csütörtökön feltűnően lejjebb ment a hasam pénteken pedig megszületett a kislányom :)
2010. febr. 1. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Én hétfőn mondtam egy eladónak, hogy a héten fogok szülni (akkor voltam 38 hetes). Pénteken hajnalban megszületett a kisfiam. Semmi különöset nem éreztem, nem volt lelki jel. Mondjuk nekem du-án kezdett folyni a magzatvíz, és másnap hajnalban szültem. 1,5 hete távozik a nyákdugó?? Ezt nem értem. Mit mondott erre a doki?
2010. febr. 2. 14:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam nála, azt mondta rá, hogy nem baj, meg h jóslózok az is normális.De még mindig egyben vagyunk:)
2010. febr. 3. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!