Megéreztétek a szülés közeledtét?
Úgy értem volt valami előjele, hogy lassan beindul a dolog. Nem olyan egyértelmű jelekre gondolok, mint a magzatvíz, a fájások vagy ilyesmi. Hanem érzésekre, vagy pl. sokan mondják a hasmenést, étvágytalanságot.
Nektek hogy volt? Csak jött hirtelen a dolog, vagy már számítottatok rá?
Szia!
Nekem 1 héttel előbb volt hasmenésem, hányingerem. Bementem a kórházba, ott tartottak, mert a terminus végén voltam. 6 nap tágulás (!) után született meg a lányom! Semmi konkrét előjele nem volt!
Üdv é boldog babavárást!
6 hós baba anyucija
En megereztem. Nem volt hanyinger, hasmenes, csak valami sugta, hogy szulni fogok.
Mondjuk akkor mar ket hete arra vartunk, hogy beinduljon, de valahogy minden tudtam, hogy nem lesz semmi. A ferjem mondogatta is, hogy azert nem szulok meg, mert nem allok hozza pozitivan.
Nah, a szules napjan pozitiv voltam. Este egy hatalmasat letaltunk, majd beultunk a ferjemmel es egy kozos baratunkkal a mellettunk levo pubba. Tok jo volt, viccelodtunk, beszelgettunk, ok soroztek, en alkoholmentes sort kertem. Gyakran jartunk egyebkent is oda. Amikor a fiuk megittak az elso korso sort es kertek volna masikat, akkor viszont hatalmas nagy patalet rendeztem, csak neztek ram. Sohasem csinaltam meg ilyet, de akkor kikeltem magambol, hogy ne igyon meg egy sort, mert nem vagyok hajlando egy kotyagos pasival menni szulni. Mondom, maskor nem zavart, ha soroztek hosszabban, mert nem egy alkoholista tipus, ugy gondollm, hogy hetente, ket hetente egy ilyen este belefer, hiszen babazas elott meg en is soroiztem veluk batran.
Nah, akkor nem engedtem. Ot percig mondtam a magamet, neztek ram, mint egy ufora, a ferjem megemlitette, hogy miert pont ma szulnek meg, mire en kijelentettem, hogy marpedig ma fogok es ha isznak meg egyet, akkor hazamegyek es egyedul szulok.
Elegge letortem a hangulatot, szoval hazamentunk. Otthon kibekultunk, elaludtunk, egy ora mulva arra ebredtem, hogy elfolyt a magzatviz. A ferjem akkor mar aldott engem, amiert nem sorozott meg, a kozos barat meg meg ma is ki van akadva azon, hogy honnan tudtam, hogy szulni fogok.
En sem tudom, hogy honnan tudtam, de tudtam...
meg..már májusban kijelentettem a dokinak,h jul 18-án szülni fogok....nem hitt nekem...jul 18-án 7.53kor lett meg a kisfiam:-)))
előtte nap nem tudtam enni,hasmenésem volt,hánytam...és a derekam akart leszakadni...
Az utolsó hetekben már nem volt szinte kedvem semmihez, és fáradt voltam, viszont szülésem előtti napon olyan fitt lettem, mint kismamaságom előtt. És aznap többször is voltam nagy wc-n, mikor beöntést adtak már nem volt mi kijöjjön. Amúgy ezekből gondoltam, hogy itt az idő... 1 napot húztam rá!
Boldog babavárást és könnyű szülést!
6 hetes kislány anyukája
Köszönöm a válaszokat, már én is nagyon várom, hogy láthassam a picurkámat, de még én sem érzek semmit, igaz még van két hetem a kiirtig.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!