Milyenek a babák közvetlenül a szülés előtti órákban? Megéreztétek, hogy hamarosan szülni fogtok?
Úgy értem: olyan, mint addig, vagy épp ellenkezőleg:az addig nyugisabb baba aktívabb, a virgonc pedig lustább volt?
Csak mert nagyon úgy érzem, nem sok van Nekünk hátra, s Manóka ma nagyon passzív volt önmagához képest. Fájásaim nincsenek, de úgy érzem, lassan itt az idő. Aztán lehet, hogy tévedek...
Tapasztalatok?
Szia! Hát én semmit nem vettem észre szülés előtti napokban-órákban. 3 nappal a kiírt időpont előtt szültem a lányom, vasárnapi nap volt. SZombaton még elmentünk egyet tesómékhoz / 30 km/, de semmit nem éreztem. Este jöttünk haza, már 10 órakor aludtam is, és éjfélkor megébredtem a fájásokra. Aztán a szülőszobában sem éreztem, hogy kevesebbet mocorogna, csak talán már tényleg amikor 3 óra volt hátra. De addig nem.
Könnyű szülést kívánok neked
6 hónapos baba anuykája :)
Én is figyeltem magamon az esetleges jeleket, de semmi nem volt. Szokásosan fájt a hátam közepe de ez már hetek óta fájt a súly miatt, kicsit nehezen mozogtam, keltem ki az ágyból, sokat pisiltem, de ezek mind már az utolsó trimeszter "kínjai" voltak. A fiam ugyanúgy forgott, mozgolódott helyezkedett majd hajnali 2kor megindultak a fájások, volt 2 db ami 15 perc alatt követte egymásta, majd egyből utána 5 percesek lettek, alig értünk be a kórházba. 7re már a kezünkben volt.
Én semmit se éreztem meg belőle hogy na itt az időnk...
pedig túl is hordtam szóval sejthettem volna :))
Az én gyerekem 9 hónapig nagyon aktív volt. Szüléskor majd' lerúgta a hasamról a ctg-t. Én ebben nem éreztem változást.
De én 40+1 hetesen szültem úgy, hogy reggel benntartott a doki, hogy másnap megindítja (orvosi okok miatt) és azzal voltam elfoglalva, aztán du. 4kor elfolyt a víz, éjfél előtt meglett a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!