Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok. Tapasztalatokra...

Lányok. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Miből tudtátok, hogy jön a baba? Missed ab óta nem sikerült és kezdem feladni.

Figyelt kérdés
Augusztusban volt misedd ab-om és november óta próbálkozunk.Mára nem várom.Még nem jött meg pedig mindig reggel vagy hajnalban jelentkezik.Előtte 2-3 nappal mindig van egy vér a wc papíron innen tudom,hogy megfog jönni de most nincs.Tünetek vannak de lehet csak a menszit jelzik.Duzzadt és fáj a mellem,viszket is nagyon. Enyhe görcs van de nem vészes valamikor észre sem veszem.Ilyenkor már eléggé szokott pedig fájni.Most nem vagyok olyan ingerlékeny sem mint ilyenkor máskor szoktam.A hőm az még most fent volt reggel 37.Tudom én hogy ezek nem mérvadó dolgok de én már úgy vagyok vele hogy nem fog összejönni újra. Holnap megérné csinálni egy tesztet? Köszönöm a válaszokat nagyon nagy segítség lesz bármit is írtok.
2017. márc. 12. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindig össze-vissza jön meg, úgyhogy az elsőnél akkor csináltam tesztet mikor már feltűnt hogy rég jött meg, erősebb pozitív nem is lehetett volna. A második tervezett volt, nála az első nem védekezés után 3 héttel lett halvány pozitív.

Én a helyedben ha nen jön meg csak 1 hét múlva tesztelnék, akkorra biztos eredményt mutat és nen kell szugerálni a tesztet

2017. márc. 12. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem nagyon hosszu idobe kerult meg lett egy csodas fiam;] de a legjobb jel hogy nem gondolsz ra! na ez a legnehezebb az osszes ajanlas kozul! mindenki ezzel jott! hogy ne gondoljak ra amikor kozeledett az ovulacio ideje lessz-e egyaltalan stb. stb.... na szoval amig nem jon meg addig ok de a pszichika csak nyugi! nekem az segitett persze szerintem ez jo dolog hogy elkezdtem csinalni hobbi dolgokat festegetek,fozok sutok ,seta,gorkori stb fiatalos csajos dolgok es elterteli a figyelmet! kitartast kivanok!
2017. márc. 12. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

A hőd mérvadó, az nagyon jót jelent egyelőre. :)

Persze lehet még bármi, de ha fél fokkal lejjebb lenne, azt írnám ne reménykedj. De így van esély!

Szerintem holnap reggel érdemes lenne tesztelni.

2017. márc. 12. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:

A hő csak akkor jelent jót, ha már 14. Dpo-n vagy legalább, de ehhez látni kéne az egész görbét. Ha pl. két nappal később volt a repedésed és még csak a 12. Dpo-n vagy, a hőd csak annyit jelent, hogy volt ovu és működik a sárgatest.

Ha nem vezetted eddig a görbédet és így nem tudod hányadik Dpo-n vagy, a helyedben jobbhíján holnap tesztelnék. Aztán kétnaponta, amíg meg nem jön. Reméljük, nem fog! Drukkolok!

2017. márc. 12. 14:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Aranyosak vagytok.
2017. márc. 12. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:

4-es, nekem egy genetikus mondta, hogy ha 37-nél magasabb a hő, az tuti baba, teljesen mindegy, mi volt előtte. Nálam bejött, előtte sosem mértem.

Kíváncsi vagyok a kérdezőre, hogy 37-tel összejön-e neki. :)

2017. márc. 12. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Én csinálnék a helyedben 1 tesztet. A 37 az valóban jó hő, persze csak ha magasabb mint az alaphőd és jókor mérted.
2017. márc. 13. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
#6-os, nekem minden ciklusban fölmegy 37-37,1-re, babáról függetlenül. Nincs igaza a genetikusnak, semmit nem jelent a késés előtt (!!!!!) a 37 fokos ébredési hő, ne általad a kérdezőt. Évek óta foglalkozom görbeelzéssel, többszáz görbét láttam. Ha késik és ennyi a hő, na az utalhat babára.
2017. márc. 13. 09:26
 9/9 anonim ***** válasza:

*áltasd, elírtam

De szerintem a genetikus is a késés utáni hőre gondolt. Te pedig nem vagy tapasztalt a hő ügyében, ahogy írod is.

Kérdező, tesztelj! Drukkolok, hogy pozitív legyen!

2017. márc. 13. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!