Lányok. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Miből tudtátok, hogy jön a baba? Missed ab óta nem sikerült és kezdem feladni.
Mindig össze-vissza jön meg, úgyhogy az elsőnél akkor csináltam tesztet mikor már feltűnt hogy rég jött meg, erősebb pozitív nem is lehetett volna. A második tervezett volt, nála az első nem védekezés után 3 héttel lett halvány pozitív.
Én a helyedben ha nen jön meg csak 1 hét múlva tesztelnék, akkorra biztos eredményt mutat és nen kell szugerálni a tesztet
A hőd mérvadó, az nagyon jót jelent egyelőre. :)
Persze lehet még bármi, de ha fél fokkal lejjebb lenne, azt írnám ne reménykedj. De így van esély!
Szerintem holnap reggel érdemes lenne tesztelni.
A hő csak akkor jelent jót, ha már 14. Dpo-n vagy legalább, de ehhez látni kéne az egész görbét. Ha pl. két nappal később volt a repedésed és még csak a 12. Dpo-n vagy, a hőd csak annyit jelent, hogy volt ovu és működik a sárgatest.
Ha nem vezetted eddig a görbédet és így nem tudod hányadik Dpo-n vagy, a helyedben jobbhíján holnap tesztelnék. Aztán kétnaponta, amíg meg nem jön. Reméljük, nem fog! Drukkolok!
4-es, nekem egy genetikus mondta, hogy ha 37-nél magasabb a hő, az tuti baba, teljesen mindegy, mi volt előtte. Nálam bejött, előtte sosem mértem.
Kíváncsi vagyok a kérdezőre, hogy 37-tel összejön-e neki. :)
*áltasd, elírtam
De szerintem a genetikus is a késés utáni hőre gondolt. Te pedig nem vagy tapasztalt a hő ügyében, ahogy írod is.
Kérdező, tesztelj! Drukkolok, hogy pozitív legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!